Eight Rooftop Bar

  • Karl Johans gate 27, 0159 Oslo Vis kart

Sett stemningen for deres neste samling ved å sikre dere en plass på en av Norges beste takterrasser. Midt i sentrum og med en fantastisk utsikt over byen.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

På toppen av Oslo’s ikoniske Grand Hotel, og med fantastisk utsikt over byen finner man Eight Rooftop bar. Eight tilbyr herlige cocktails, et forfriskende utvalg ølsorter, en omfattende vinliste og en helt ny matmeny!

Selskapslokaler og sommerfest

Når du først skal holde et selskap, en sommerfest eller kick-off, hvorfor ikke gjøre det på toppen av Grand Hotel? Hos Eight Rooftop Bar får du smaken av Oslo der du vil ha den – i sentrum av alt og med en fantastisk utsikt over byen! Du kan forvente elegante og friske cocktails, fantastisk mat og topp service.

Firmaarrangement

Sett stemningen for deres neste samling ved å sikre dere en plass på en av Norges beste takterrasser. Eight er perfekt for firmafester, lanseringer og andre bedriftsarrangementer. Terrassen leies ut til arrangement fra 30 til 200 gjester.

Lunsj og nattklubb

I ukedagene serveres det lunsj med splitter ny og fresh meny. Det er åpent for kalde drinker med  byens beste DJ´s og dans utover sommerkveldene –  spesielt i helgene. Da er det nattklubb for alle! Ikke nøl med å ta kontakt hvis du vil høre mer om mulighetene på Oslos tak!