Søk i Aktiv i Oslo

DFDS

Står din fødselsdag, fest eller sølvbryllup for døren? Hvis du og dine gjester vil kjenne at det rumler under føttene idet DFDS sklir ut over Oslofjorden, klare for en minnerik, liten reise og en feiring sammen, da er dette den perfekte løsningen for deg.

Gjør drømmen din til virkelighet og form ditt neste arrangement til noe helt spesielt, som dere vil snakke om lenge etter at dere har kommet hjem igjen. Det vakre blå havet, i kombinasjon med alle mulighetene ombord, gjør DFDS til et svært unikt alternativ til en tradisjonell fest. Og med 600 lugarer ombord, har DFDS en kapasitet på opptil 1500 gjester.

Ta en virtuell 360° rundtur og se fasilitetene på begge DFDS sine passasjerskip. 

Selskap på et flytende hotell, fra Oslo til København

Tenk på det som et flytende hotell, med panoramautsikt og stadig endrende majestetiske omgivelser som nærmeste nabo.

På båten til København vil du og ditt selskap få mer enn en fantastisk opplevelse. Dere skaper livslange minner mens båten tar dere til og fra den sjarmerende danske byen, en by som rettmessig blir omtalt som en av verdens mest livlige byer.

DFDS har den perfekt kombinasjonen av alt som er å foretrekke på et arrangement – under ett og samme tak. Det er deilig mat og drikke, barer og nattklubber, ute- og inne-områder, for ikke å glemme muligheten til å se de vakre solnedgangene ute på dekk. Bonus: Ingen må kjøre hjem etter festen. Da venter lugaren med behagelige senger og runde vinduer som til enhver tid gir deg skandinavisk havutsikt.

DFDS tilbyr både funksjonelle og eksklusive lugarer med 2 og 4 sengeplasser, med eller uten vindu. Samlet sett kan DFDS imøtekomme opptil 1500 gjester fordelt på 600 lugarer. De er svært fleksible når det kommer til bookinger, og vil være behjelpelig med å oppfylle deres ønsker for arrangementet, enten det er fest og feiring ombord, eller en konferanse.

På båten er det flere flotte restauranter å velge mellom. Restauranten, Blue Riband, er spesielt godt egnet til private arrangementer. Her står dedikerte kokker klare til å kokkelere og dandere deilige retter av sesongens råvarer. Husk å forhåndsbestille bord på Blue Riband, og fortell hva du ønsker og er ute etter, slik at restauranten kan planlegge godt i forkant av arrangementet.

Ta direkte kontakt med DFDS på gruppe@dfds.com (garantert svart innen 24 timer), eller besøk deres hjemmeside her.

Konferanse og møter 

Legg din neste konferanse til sjøs, hvor det sosiale etter det faglige blir verdsatt. DFDS tilbyr moderne, lyse og fullt utstyrte konferanselokaler med havutsikt fra alle lokalene.

Se ulike konferansepakker her. 

Julebord 

Ring julen inn med en festlig get-away, hvor alt og alle er samlet på ett sted over to kvelder. Dette skaper rammer rundt de beste forutsetningene for et uforglemmelig julebord. Her får dere mange nye opplevelser og minner for både venner og kolleger, samt at kontoret får oppleve et styrket samhold blant de ansatte.

Se muligheter. 

Skal DFDS hjelpe til?

Det kan være tidskrevende å planlegge et suksessfullt arrangement. Du skal ta stilling til hvem, hva og når, og listen over ting du skal huske kan bli veldig lang. Derfor kan det være fint med litt hjelp, og DFDS hjelper deg mer enn gjerne med både planlegging og gjennomføring.

Dere får deres egen festarrangør som hjelper med alt fra planlegging og bestilling, til sømløs gjennomføring på skipet. På denne måten kan du være sikker på at  arrangementet blir både etter ditt ønske og budsjett.

Ta direkte kontakt med DFDS ved å bruke kontaktskjemaet på denne siden, eller besøk deres hjemmeside her.

Send melding til DFDS

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.