Søk i Aktiv i Oslo

Perfect Escape Box

Dagge Games hjelper deg med aktiviteter til ditt julebord, kick-off, teambuilding eller sommerfest. Dagge Games tilbyr er en trygg samarbeidspartner for event-byråer. Flere ferdige konsepter i tillegg til at han er Oppfinner av Opplevelser.

Perfect Escape Box er Norges første, beste og mest spilte escape box. Spilt av over 10.000 personer. Engasjerende og morsom teambuilding for 12 – 300+ deltagere. Hvert lag får utdelt en mystisk koffert.

Deltagerne må løse varierte og spennende oppgaver for å åpne kofferten og få tilgang på sikkerhetsgradert informasjon som de igjen skal benytte for å avsløre en fiendtlig spion. Dagge Games gjennomfører Escape Boxen der dere er i løpet av 75 minutter. Passer perfect for eksempel mellom en faglig del og middagen. Eller som en kick-off til arrangementet. Dette blir garantert en snakkis.

Les mer

Miljøvennlig Escape Box

Ønsker du et fokus på miljø og/eller bærekraft på din event? «Green iCanEscape» er et teambuilding laget av «søppel» fra Gjenvinnings-stasjonen. Spillet kan tilpasses i varighet fra 20 – 45 minutter og gjerne også tilpasses ditt budskap.

Ta kontakt via skjema eller besøk hjemmesiden for mer informasjon.

Multimedia Puzzle Quiz-Show

Sprit opp stemningen med et helt nytt konsept fra Dagge Games. Kombinasjon av Live Quiz-Show og escape-spill. Hvert lag får utdelt en liten koffert og en håndholdt quiz-buzzer. Svarene avgis via buzzeren med live score på storskjermen. Oppgavene varierer mellom puzzles i kofferten og mer «vanlige» spørsmål. Opplevelsen kan tilpasses i varighet og innhold.

Ta kontakt via skjema eller hjemmesiden for mer informasjon.

Skreddersydd opplegg

Dagge Games er «Oppfinner av Opplevelser» og hjelper deg gjerne med å lage den ultimate opplevelsen til ditt arrangement. Ta kontakt og la Dagge Games imponere deg med sine kreative evner og skaperglede. Har du en idé du ønsker videre-utviklet? Dagge Games kan hjelpe deg.

Kom direkte til Dagge Games sin nettside ved å trykke her

Kontakt Perfect Escape Box

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.