Søk i Aktiv i Oslo

Con Amore

Con Amore står for kjærligheten til å synge - og den kjærligheten har vedvart siden de startet for over 50 år siden. Koret består av rundt 45 glade sangere.

Con Amore øver hver torsdag kl. 19 i kirkestuen ved Nordberg kirke i Oslo, og er politisk og religiøst nøytralt. Koret har fire solide stemmegrupper, men ønsker seg flere korsangere i alder opp til 60 år. Særlig på herresiden er det nå velkomment med nye medlemmer.

Koret har et bredt repertoar. Til sommerkonsert øves det inn gamle og nye folketoner, og gjerne en smakebit av repertoaret ellers. Vår og/eller høst fremfører de et større klassisk verk, inneværende år av Felix Mendelssohn og Gabriel Fauré. Hver desember avholdes konsert i Grønland kirke med tradisjonsrike julesanger.

Dirigent

Korets alltid positive og inspirerte dirigent heter Jon Berg Eriksen. Han øser av sin faglige dyktighet og engasjement på korøvelsene. Med stort nettverk innen musikklivet, bringer han ofte koret sammen med andre utøvere før konserter, til berikelse både for publikummere og koret selv.

Det er godt miljø i koret, og mange medlemmer bidrar aktivt innen ulike komitéer slik som musikkutvalg, reisekomité og velferdskomité.

Send en melding til koret dersom du er interessert i å vite mer eller komme på en øvelse.

Les mer om Con Amore. 

Relaterte sider

Send melding til Con Amore

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.