Søk i Aktiv i Oslo

Colosseum Kino

Legg ditt neste arrangement til en av kinosalene hos Colosseum underholdningssenter. Her får du det beste innen bildekvalitet, teknikk og sittekomfort. Kapasitet til hele 871 personer i den mest spektakulære salen.

Sentralt i Oslo finner du storslagne Colosseum kino som kan ta imot opp til 871 personer i hovedsalen.

Skap et unikt event i lokaler som er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning fra rikholdig meny av mat og drikke av høy kvalitet.

Les mer

DELTAKERNE I FOKUS 

På kino får du alltid god sittekomfort, fantastisk lyd- og bildekvalitet, og oppsettet i Colosseum kinos saler sørger for at alle deltagerne har fullt fokus mot det som skjer, både på og foran det store lerretet.

Lokalet er godt egnet for samling og sosialisering med profesjonell bevertning.

Inviter ansatte, kunder og samarbeidspartnere til et hyggelig arrangement på kino i trygge omgivelser.
Du kan leie hele Colosseum eksklusivt, og ved bruk av stands, bannere, digitale skjermer og lerretsreklame er det ekstra gode muligheter for synliggjøring av deres bedrift, sponsorer, produkter og tjenester.

Colosseum kino tilbyr produksjon av grafikk og videoinnhold til innsiden av kuppelen på Colosseum til ditt arrangement. Dette skaper en fantastisk atmosfære. Bruk firmaets farger og logo, og ta over hele Oslos storstue!

Arrangementet kan også gjennomføres hybrid, det vil si at det kan samtidig livestreames til andre deltakere som kan følge med digitalt.

KAPASITET

Colosseum kino kan tilby saler til større og mindre konferanser og arrangement:
Sal 1 – 871 seter
Sal 2 – 260 seter
Sal 3 – 143 seter
Sal 4 – 118 seter

Les mer om mulighetene på Colosseum. 

 

 

Send melding til Colosseum Kino

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.