Søk i Aktiv i Oslo

Colosseum Kino

Ta ditt neste arrangement inn i kinosalen hos Colosseum underholdingssenter. Her er salene helt nyoppusset og tilbyr det beste innen bildekvalitet, teknikk og sittekomfort. Kapasitet til alt fra 42 til 857 personer i deres mest spektakulære sal.

Midt på Oslos bydel Majorstua på Frogner finner du en storslagen bygning med kuppel – Colosseum underholdingssenter. Majorstuen er et viktig kollektivknutepunkt, og lett og komme seg til.

Ved utleie av sal er Colosseum behjelpelige med konferansepakke, frukt, snacks og påsmurt. På Colosseum er salene helt nyoppusset og tilbyr det beste innen bildekvalitet, teknikk og sittekomfort. De har plass for alt fra 42 til 857 personer i sin mest spektakulære sal.

Konferanser

Hos Nordisk Film har de kapasiteten til å kjøre store konferanser med flere inviterte foredragsholdere som viser presentasjoner i hver sin sal. Her kan du stole 100% på at det tekniske er i orden. Ta i bruk lerretet og lydanlegget med din egen PC/MAC. Powerpoint, Keynote, etc. går rett opp på lerretet. Det er mulighet for å mygge opp eller bruke mikrofon. Kinoen hjelper deg med alt det tekniske.

Andre muligheter

Ønsker du å ha en bransjedag kan det settes opp stands og bannere rundt på huset. Fakler fyres opp, rød løper rulles ut, så du kan invitere gjestene dine inn i kinoens magiske verden!

Det er også mulig å holde lukkede visninger, enten kombinert eller som et eget opplegg. Med andre ord er nesten alt mulig i salene på Colosseum.

Les mer om mulighetene på Colosseum. 

Leie kinosal Saga – Presentasjon from Media Direct Norge on Vimeo.

Kontakt Colosseum Kino

Fyll ut skjemaet under.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.