Søk i Aktiv i Oslo

Color Line

Color Line har mer enn 50 års erfaring med gruppeturer, og deres moderne møtefasiliteter, spennende aktiviteter, underholdning og gode matopplevelser gir en flott ramme for et vellykket arrangement.

Kurs og konferanselokaler med havutsikt

Enten det skal arrangeres en konferanse, seminar, kick-off eller messe, er Color Line stedet for ditt neste arrangement. Om bord på cruiseskipene er det fleksible møterom med havutsikt for både små og store samlinger. I tillegg til møterom er det et auditorium som tar inntil 330 personer.

Konferanse og julebord

Julebord utenom det vanlige? Opplev magisk julebordstemning om bord på Color Magic og Color Fantasy. Ved å kombinere faglig innhold med et sosialt julebord får dere oppleve en fantastisk atmosfære i helt unike omgivelser.

Messer og store grupper?

Er det behov for enda større kapasitet kan Show Lounge med plass til 500 personer benyttes. Cruiseskipene er også meget godt egnet til messer og ulike events. Color Fantasy har et eget messeområde på hele 1 400 kvm. Noe som gir ubegrensede muligheter til å arrangere alt fra fagmesser og utstillinger til produktlanseringer og moteshow.

Color Magic og Color Fantasy har kapasitet til å ta imot store grupper, og strekker seg langt for at deres arrangement skal bli helt perfekt. Visste du forresten at Color Fantasy er verdens eneste cruiseskip med eget messedekk?

Alt og alle samlet på ett sted!

I tillegg til moderne konferansefasiliteter byr de på gruppeaktiviteter, musikalske show av høy internasjonal klasse og fantastiske matopplevelser. Dette er en perfekt kombinasjon av faglig påfyll, underholdning og teambuilding. Og det beste av alt – ingen stikker av når møtedelen er over!

Konferanserådgivere skreddersyr hele reisen

Color Lines dedikerte konferanserådgivere vil sørge for at dere får et best mulig arrangement. De skreddersyr alt fra mindre møter til større konferanser – kort fortalt gjør de jobben for deg. Alt de trenger er innspill fra deg, så settes det opp et forslag til program som kan passe deres agenda.

De har konferanserådgivere som vet hva som skal til for at dere skal få en unik opplevelse og minner for livet.

Omvisning om bord

Cruiseskipene Color Magic og Color Fantasy ligger ved kai i Oslo hver dag mellom kl. 1000 og 1400. Kom om bord og se konferanseavdelingen, promenaden og restaurantene. Det er også muligheter for å spise en god lunsj.

 

Send melding til Color Line

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.