Søk i Aktiv i Oslo

Citybox Oslo

Midt i Oslo finner du Citybox som er et moderne økonomihotell med 216 hotellrom. Her får du det du trenger av overnatting til en rimelig penge!

Billig overnatting i Oslo

Midt i Oslo finner du Citybox som er et moderne økonomihotell med 216 hotellrom. Her får du overnatting til en rimelig penge!

Bare fem minutters gange fra Oslo S finner du hotellet. Om du ønsker å bruke penger på andre ting enn minibar og romservice er dette stedet hvor du kan få en god overnatting.

Her får du det du trenger, uten dyre nødvendigheter. Et enkelt og smakfullt rom med et delikat bad, en deilig seng, en god stol, en skrivepult og knagger til å henge klærne dine i.

Trådløst bredbånd er inkludert i prisen.

Ønsker du rom så send gjerne inn en henvendelse gjennom kontaktskjemaet – og du vil få en rask tilbakemelding.

Billig konferanserom og  møterom

Her finner du tre konferanserom i  flere ulike størrelser. Her kan du holde møter og konferanser fra 12-70 personer! Disse er moderne og rimelige alternativ der du får alt du trenger av moderne utstyr til ditt møte/konferanse.

Det er også mulig å bestille matservering, kaffe og annen bevertning gjennom Rent Mel.
Priser fra kr 1000,- pr rom.

Derfor er de rimelige

Citybox ønsker å være et hotell som dekker alle nødvendige behov og ønsker for overnatting. De har mulighet til å være en rimelig løsning fordi de kutter “unødvendigheter!.

Her ordner du selv med både bestilling, betaling, innsjekking og utsjekking. Citybox har ingen ordinær resepsjon, men de har alltid en Cityboxvert til stede på hotellet, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Send melding til Citybox Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.