Søk i Aktiv i Oslo

City Adventures

City Adventures tilbyr spennende og adrenalin-pumpende aktiviteter i Oslo for både privatpersoner og bedrifter. Perfekt for utdrikningslag, bursdager eller en dag hvor du vil ta med kollegaene ut på noe gøy!

City Ipad Rally

iPad Rally er en spennende og morsom teambuilding-aktivitet med den seneste teknologien.

Gruppen deles opp i lag på 5-8 personer. Etter en kort gjennomgang av spillet går lagene ut i byen guidet av sin iPad. På hver ”location” du besøker vil du møte utfordringer i ulike kategorier. Kart, kamera og chat-funksjoner brukes for å løse oppgavene.

The Amazing Race

Spennende og adrenalin-pumpende skattejakt med hele Oslo som spilleplan. Hvis du har sett TV-programmet ”The Amazing Race” vil du forstå følelsen i denne aktiviteten. City Adventures er den første leverandøren av aktiviteten i hele Skandinavia, og de er stolte av å tilby eventyret ”The Amazing Race”.

Oppdelt i lag, skal du finne skjulte steder i Oslo hvor utfordringer venter. For å få informasjon om hvor dere skal videre, må dere takle utfordringene. Sakte men sikkert ledes dere mot målet deres, og skatten.

Akershus Battle

Dette spennende og lærerike eventyret utspilles i Oslos mest historiske bygning : Akershus Festning

Man starter på Rådhusplassen hvor gruppen blir delt inn i lag på 3-10 personer. Hvert lag får en iPad med alle instruksjoner, kart og utfordringer. Spillet starter og tiden begynner å telle ned.

Gjennom din iPad vil du se hvordan du skal bevege deg rundt i Akershus Slottsbygning. Når du kommer til en utfordring, blir den automatisk aktivert på iPaden deres. Da må du løse oppgaven innen en fastsatt tid. Det kan bety å finne et svar på et historisk spørsmål, løse et vanskelig problem, eller bruke kameraet på iPaden til å fotografere eller lage film.

Når tiden er ute går alle lagene tilbake til utgangspunktet eller til en restaurant. Det laget som har vært mest suksessfull gjennom utfordringene blir kronet vinner.

Photo Rush

PhotoChallenge er en morsom team øvelse som handler om at laget skal gjennomføre en rekke spennende oppdrag som fotograferes med en iPad eller en Smartphone

Hvert lag får en lang liste over oppgaver som gir ulike poeng avhengig av vanskelighetsgrad.
Oppgaver kan for eksempel være å fotografere en person liggende på en benk i parken, en team-medlem som spiller et instrument, hele laget hopper samtidig, hilse på en politikonstabel, klemme en parkeringsvakt, drikke en øl og mer.

Lagene utfører oppdrag i den rekkefølgen de ønsker og prøver å avklare så mange som mulig før tiden renner ut.

Mission Impossible

Via en kodet melding vil du få instruksjoner for ditt neste oppdrag. Med det tildelte utstyret gir du deg ut på en spennende jakt hvor mot og intelligens vil bli testet. Hvert sekund teller fordi lagene bare har 60 minutter på å løse så mange oppgaver de klarer så her gjelder det å holde hodet kaldt.

Når tiden er ute samles lagene for å løse den siste øvelsen. Det laget som klarer øvelsen raskest, er vinnerlaget .

Mission Impossible fungerer best i byen eller i området rundt et konferansesenter men det er fullt mulig å gjennomføre dette andre steder.

Her kan du lese mer om alle aktivitetene City Adventures kan tilby.

Send melding til City Adventures

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.