CIC Event Congress

 • Pilestredet 75 D Majorstuen 0302 Oslo (Besøksadresse) Vis kart

Fra rådgivning, konseptutvikling, rammer, riktig arena til å bygge riktig innhold, faglig & sosialt program - her overlates ingenting til tilfeldighetene.

Det er CIC event congress sin signatur.

CIC event congress er en totalleverandør av tjenester innen eventer, møter, konferanser og firmareiser i Norge og utlandet. Med et stjernelag av profesjonelle, dedikerte medarbeidere med lidenskap og stor evne til å sette seg grundig inn i sine kunders behov, økonomiske rammer, er deres oppgave uansett utfordring, alltid å finne gode løsninger og levere det lille ekstra!

I prosessene er de kjent for å være gode rådgivere; ærlige, direkte, kreative og utfordre der det er nødvendig.

Møter og Konferanser

Å arrangere en konferanse eller en kongress er en krevende oppgave. Henter du inn et profesjonelt kongressbyrå fra dag 1, begynner du i riktig ende og mye tid og ressurser er spart.

Med mer enn 23 års erfaring i kombinasjon med solide referanser, leverer CIC event congress høy kvalitet i alle ledd.  En vellykket konferanse handler om en god, gjennomtenkt plan, strategi med klare målsetninger og riktig fokus, struktur, klar ansvarsfordeling med eierskap og sist men ikke minst gjennomføringsevne. I tillegg til administrasjon, deltager -og utstillerhåndtering, tilbyr CIC event congress produksjon av skreddersydde nettsider, apps, webløsninger, invitasjoner med påmeldingslinker.
De tilbyr også digitale registreringssystemer på stedet med et profesjonelt fungerende sekretariat i tett samarbeid med deres kunder.

Profesjonelle løsninger er først og fremst avhengig av godt håndverk.

Firmaarrangement

CIC event congress leverer skreddersøm og unike firmaarrangementer som setter spor.
Fra konsept, bygge innhold, rammer og gjennomføring. Ingenting overlates til tilfeldighetene.

Som rådgivere er de opptatt av at hvert arrangement er godt gjennomtenkt i forhold til mål og mening.
Sammen med deres oppdragsgivere leverer de gode opplevelser, hvor budskapet når igjennom, hvor selskapet fremstår troverdig, og skaper en felles forståelse hos mottageren.

Her er mange virkemidler man kan ta i bruk og opplevelsesbasert kommunikasjon kan være veien å gå, hvor du kan spisse budskapet, skape begeistring, engasjement og stolthet til selskapet.
Dette handler om å bygge samhold og enda sterkere bedriftskultur. I dag er dette viktigere enn noensinne.
Vi kan være så digitale vi bare vil, men til syvende og sist er de ansatte bedriftens viktigste ressurs, og da handler det om å skape de gode arbeidsplasser.

CIC event congress hjelper deg å skape forventninger og overraskelser – alt i god balanse.

Teambuilding

CIC event congress leverer løsninger med karakter og kvalitet.

Teambuilding er et effektivt verktøy for bedrifter og organisasjoner for å skape bedre samspill mellom de ansatte, og på tvers av avdelingene.
Her har CIC event congress lang erfaring med ulike løsninger. Alt passer ikke for alle. Derfor er det viktig å være i dialog med profesjonelle som finner de løsninger som passer din bedrift og tilpasse opplegget til de behov eller utfordringer selskapet ønsker å ha fokus på.

CIC event congress har organisert for sine kunder alt fra:

 • Rib og Kayak på Oslofjorden med «strandhugg»
 • Villa Malla med beach og aktiviteter
 • Opplevelsesparadiset The Well
 • Megazone
 • Fangene på fortet og Escape Rooms
 • Våler Kick-off Senter og Oslo Klatrepark
 • Kokkekurs & felles matlaging – fra fransk til indisk kjøkken
 • Dansekurs & konkurranse – fra Tango til Engelsk vals i samarbeid med Show De Vida
 • VR Games
 • Paintball
 • Ølakademiet
 • Holmenkollen arena
 • Curling, Carting
 • Musikk quiz
 • Digitale brettspill, rebus, quiz skreddersydd til bedriften hvor de kan «ta temperaturen» på bedriftskulturen og inneklimaet. Og kombinere dette med evt. et «skavlan» konsept med «Talkshow» vert.

 

Kick off

Sammen bygger vi arbeidsfellesskap og trivsel internt. Forventninger må være godt gjennomtenkt og tydelig kommunisert. Et kick-off har som mål å bygge arbeidsfelleskap, samarbeid og trivsel internt, eller binde kundene enda tettere til bedriften. På den måten skape sterke loyalitetsbånd.

Team arbeid og relasjonsbygging mellom kollegaer gir et godt grunnlag når nye utfordringer skal mestres.

Motiverte medarbeidere er bedriftens viktigste ressurs – det handler om å skape gode arbeidsplasser.

CIC event congress, med sine lange erfaring,  hjelper deg med et godt, gjennomtenkt planlagt kick-off som skaper begeistring, stolthet til selskapet og inspirasjon til å ta tak i de målsetninger som blir kommunisert.

 

 

Julebord

CIC event congress hjelper deg å skape magiske julebord for din bedrift.

Som profesjonell festplanlegger hjelper de deg med å skape magiske rammer rundt et julebord, enten det er for dine ansatte eller kunder, alt innenfor gitte budsjettrammer. I prosessene er CIC kjent for å være gode rådgivere; kunnskapsrike, kreative, ærlige og direkte – å tenke utenfor boksen med et øye for viktige detaljer. Det hele bør henge sammen, i selskapets ånd.

 

Sommerfest, jubileum, festeplanlegger

CIC hjelper deg å skape kreative og inspirerende fester.

CIC event congress er en profesjonell, kunnskapsrik festplanlegger som hjelper deg å finne de riktige rammene, lokasjonen med prikken over i`n, og alt tilbehør, enten du har planer om en sommerfest, årsfest eller et jubileum. Med sin lange erfaring er målet å skape elektrisk steming, latter og de gode samtalene.

Enten det er en milepæl i bedriften som er nådd, et jubileum og en feiring sammen med de ansatte eller en privat fest for familie og venner.
Det handler ofte om tilbakeblikkene, verdiene, de gode historiene, nostalgi, stolthet, og tanker for fremtiden – alt bundet sammen på en elegant og stemningsfull måte i jubilantens ånd.

Det dukker opp stadig nye, spennende venues i bl.a. Oslo. Vi deler gjerne disse med deg.

I tillegg har CIC event congress et bredt kontaktnett og samarbeidspartnere innen underholdning, kjente TV-fjes, musikk, Dj`s, magikere, dans & show.

 

Reiser, gruppereiser, firmaturer

Firmareiser som setter spor siden 1995.

CIC event congress har organisert firmareiser med «mål & mening» for norsk næringsliv siden 1995.

Fra rådgivning, konseptutvikling, rammer, riktig sted/arena, omgivelser, bespisning, skreddersydd innhold, underholdning, kreative aktiviteter/teambuilding til selve gjennomføringen av firmareisen. Ingenting overlates til tilfeldighetene. I forbindelse med de store gruppene er CIC stab på plass i forkant og under arrangementet og sørger for at alt «går på skinner».

CIC event congress har profesjonelle partnere og underleverandører på de 5 kontinenter, hvor produktene oppgraderes og fornyes kontinuerlig.

IATA Byrå – totalløsninger verden over
For å sikre gode totalløsninger og kostnadsbesparelser for sine kunder, har CIC event congress siden oppstarten vært IATA sertifisert. Dette betyr at de har tilgang til siste sete på flyene, og har kontroll på egne flybilletter med spesialavtaler for grupper fra 10 personer og oppover. Dette i motsetning til mange av deres konkurrenter som må kjøpe flybilletter hos et vanlig reisebyrå, som følgelig blir et fordyrende mellomledd.

 

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.