Chitra House

  • Snarøyveien 34, 1364 Fornebu, Norway Vis kart

Chitra House er et unikt sted som er perfekt for lanseringer, kick-off, teambuilding, julebord, sommerfester og ikke minst jubileumsferinger. Flotte rom og arealer både ute og inne!

Unikt julebord

Hva med et unikt og eksklusivt herskapshus for årets julebord? Chitra House Oslo tilbyr fantastiske opplevelser bare 10 minutter unna Oslo Sentrum. Her tilbyr de skreddersyddejulebord slik at dere får en helt spesiell opplevelse.

Perfekt for kick off og selskaper

Hit kan man ankomme huset og eiendommen med bil, båt – og til og med i helikopter. Chitra House gir en personlig service, og tar vare på alle gjestene på en varm og imøtekommende måte. Det blir alltid servert te i salongen.

Å være her er ikke bare praktisk, men gir også en hel opplevelse til enhver som besøker de ekstraordinære huset. Alle firmaarrangement er velkomne, om det er for business eller om dere ønsker dere å komme dere ut og hygge dere. Huset er perfekt for lanseringer, kick-off og teambuilding, julebord, sommerfester og ikke minst jubileumsferinger.

Minnerike opplevelser

Omgivelsen, atmosfæren og menneskene på Chitra House bidrar til et uforglemmelig besøk. Farger, design og kunst er satt sammen på en måte som tar deg med inn i en annen verden. Skreddersydd og helt unikt for hvert enkelt besøk. Deres visjon er å oppfylle drømmer, sette fotavtrykk og gi minnerike opplevelser akkurat for deg og dine gjester.

Les mer om mulighetene hos Chitra House.

 

Sommerfest

Ta med ansatte og kollegaer hit etter en aktivitet og ro ned med middag, drikke og ettermiddagste. Eller feir hele dagen i omgivelsene som er som balsam for sjelen. Dagen kan fint kombineres med møter og konferanser dersom det er behov for det.

Private selskap og feiringer

Chitra House gir den perfekte rammen rundt ditt selskap og din fest. Ta kontakt for mer informasjon om å leie stedet.