Søk i Aktiv i Oslo

Champagneria Bodega

I et nydelig hjørne av Mathallen ligger Champagneria Bodega. Med store vindusflater som byr på utsikt over Akerselva. Perfekt for å ta en pause fra Mathall- shopping på dagtid, eller en middag med gode venner på kveldstid.

Kjøkkenet lager ypperlige tapas og andre middelhavsretter. Råvarene og cavaen er egenimportert – og her fokuseres det på kvalitet i en uformell setting. Bodegaen har egen uteservering og kanskje byens triveligste atmosfære på kveldstid.

Selskaper og firmaarrangement

Vil du arrangere noe eller invitere til selskap er Champagneria stedet! Her har de plass til 40-50 gjester og hjelper gjerne med DJ om dere ønsker det.

Kanskje du skal feire bursdag? Har du tenkt tanken på å ha Champagnesmaking for å gjøre arrangementet annerledes og spennende?  Ta kontakt for en prat om ditt neste arrangement!

Beryktet tapas

Kjøkkenet på Champagneria Bodega lager tapasretter av kun de beste råvarene, alt fra en liten smakebit til noe godt å drikke, til full middag perfekt for å dele med gode venner. De har også en hyggelig uteservering, hvis du foretrekker frisk luft.

Champagneria Bodega har en klassisk tapasmeny som innbyr til et rikholdig måltid. Med retter som pimientos del padrón, albonigas og patatas bravas, kombinert med smaksopplevelser fra egenimporterte og eksklusive råvarer. Når de skal trekke frem noe de er stolte av så er det Pluma Iberica. Den er grillet, og de hevder at den er i verdenstoppen, i hvert fall hvis du liker Pata Negra-gris.

Champagneria Bodega tilbyr en rikholdig drikkemeny, med bobler for alle typer måltider. Enten du skal ha en liten smårett, eller kommer for å boltre deg med hele menyen. Du finner også mye godt uten bobler, i tillegg til gode alkoholfrie alternativer.

Catering

Champagneria tilbyr også catering og kommer med maten til din fest! Her får du deilig tapas og mat som virkelig setter festen i gang.

Champagnesmaking og cocktailkurs

Perfekt aktivitet for teambuilding, med utdrikningslag, vennegjenger eller hva med å gi en champagnesmaking eller et cocktailkurs i gave til den som har alt? En spennende og morsom opplevelse de fleste som er glad i god drikke vil sette pris på!

Sentral beliggenhet

Champagneria Bodega i Mathallen ligger sentralt plassert på Vulkan-området i Oslo. Mathallen har eget parkeringshus, og er lett tilgjengelig både til fots, med buss eller trikk.

Lunsj

Tirsdag – Fredag er det egen lunsjmeny fra 11.00-14.00

Send melding til Champagneria Bodega

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.