Søk i Aktiv i Oslo

Chair

Midt i Thorvald Meyers gate - i hjertet av trendy Grünerløkka finner du Chair - Oslo's første Gin and Tonic Cocktail Bar. Bestill bord, og ta med kolleger og venner på afterwork med legendariske drinker som dere vil snakke om i lang tid fremover.

Sa noen Gin and Tonic? Velkommen til Norges første bar dedigert til Gin. Chair holder til sentralt på Grünerløkka og med over fem års erfaring med eventer og cocktails gjørat  denne plassen er en vinner når det kommer til bursdager, afterwork, julebord og kick-off . Chair er også et flott samlingssted når du bare skal ut og treffe venner.

Utleie av lokalet

Chair har kapasitet til å huse 120 mennesker, og du kan leie hele lokalet eksklusivt dersom du skulle ønske det. Her kan de også planlegge hele eventet for deg og tilbyr catering fra de beste restaurantene i Oslo slik at dere kan kombinere cocktails med god mat.

Her har de også en avskjermet del med plass til 30 gjester.

Chair er også perfekt for eventer på dagtid. Inviter til møte på Chair – de har alt av ressurser dere måtte trenge.

Lokalet har plass til 120 stående gjester, og 65 gjester når det er oppdekket til sitteplasser. Aldersgrensen for å leie er 20 år.

Besøk nettsiden til Chair Oslo her.

Gin-smaking

Chair har over 130 typer forskjellige typer gin, og 8 ulike tonics. De syntes det er morsomt å lære bort sin kunnskap, og  inviterer mer enn gjerne til events som gin-tasting. Fokuset er på craft cocktails, men de har også et godt utvalg av øl og vin.

Send melding til Chair

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.