Cateringo

Cateringo leverer delikat, smakfull cateringmat til alle typer arrangementer og selskaper. Her møtter du profesjonelle folk som hjelper til med både oppdekking og servering om ønskelig.

Totalleverandør av gode matopplevelser

På Cateringo sine hjemmesier kan du se menyer, sammenligne priser fra flere cateringleverandører! Dersom du ønsker anbefalinger står Cateringo klare til å hjelpe deg: Cateringo ordner alt med mat, servering, utstyr og oppdekking. Send en henvendelse via skjermaet, eller ring så hjelper de deg gjerne med å organisere et vellykket arrangement.

Cateringo har også «Fornøyde gjester»-garanti.

Firmafest i Oslo & Akershus

Finn den beste cateringmaten til firmafesten!  Sett en ekstra spiss på arrangementet med nydelig buffet og koldtbord eller fingermat og kanapeer. Mange velger også litt mer eksotisk sushi og asiatisk eller autentisk tapas fra Cateringo.

Selskapsmat

Hos Cateringo finner du et stort utvalg av selskapsmeny. Hva med koldtbord, fingermat, eller deilig tapas? Det er gjerne populært selskapsmat dersom man skal ha en formell setting. Cateringo byr på både 2-,3-,4- og 5-retter med alle kombinasjoner.

Catering til utendørs selskap?

Cateringo tilbyr også nydelig grillmat samt kokker som griller maten på stedet. Kos dere i solen med en øl og forsyn dere av nygrillet kjøtt av alle varianter. Kanskje skal dere holde festen på dagtid? Da stiller de med nydelig luksuslunsj eller en smakfull buffet.

Tapas

Tapas er blitt et populært alternativ til både hverdagsmat og fest. Det finnes mange varianter av tapas, men den mest normalte og opprinnelige er spansk tapas. Tapas består av mange småretter. Det gjør at den passer til alle typer selskap, og kan skreddersys til ulike typer arrangement.

Bryllup

Cateringo har gjort jobben enkel med å finne riktig cateringmat til bryllupet! Send inn en forespørsel med dine ønsker og de sender deg skreddersydde tilbud.

Cateringo hjelper deg med alt fra de beste matrettene, til høyt kvalifisert servering, oppdekking og bartending. Dersom du trenger en totalpakke med bord, stoler, servise kan de levere også dette – til de beste prisene.

Her får du nydelige 3-4- eller 5-retters menyer, samt fantastiske koldtbord, buffet og tapas for de som heller ønsker dette. Noen velger å ha bryllupet utendørs og da kan en god grillmeny med smakfullt grillkjøtt være ønskelig.

Det kan også være fint å ha noen lette retter tilgjengelig for de som ankommer festlokalet tidlig i påvente av brudeparet, og da kan det være smart å vurdere tapas, fingermat, frukt og liknende.

Hvilket tema ønsker dere?

Ingen bryllup er like. Dersom dere har noen idéer til tema for bryllupet, men ikke er helt sikre på hva slags mat som passer best kommer Cateringo gjerne med forslag. Uansett deres budsjett finner de alltid en løsning som passer brudeparets ønsker.

Catering til bursdag

Når du velger catering til bursdagsfesten slipper du å styre med maten og kan heller bruke tiden på å ha det hyggelig med gjestene dine. Grillparty, meksikansk tema, tapas, eller formell middag? Her har de alt! Send en forespørsel med ønsker og du får raskt svar.

Catering til konfirmasjon og dåp

Denne dagen skal man feire konfirmanten eller dåpsbarnet og ikke stresse med mat maten. Hos Cateringo har de samlet de mest populære rettene til både konfirmasjon og dåp. Svært mange velger å bestille catering som koldtbord, buffet og kaker. Andre foretrekker å lage en egen konfirmasjonsmeny bestående av fingermat, tapas og selskapsmeny.

Det mest tradisjonelle er retter som roastbeef med remulade og røket laks med eggerøre. For ikke å glemme skalldyrsalat og karbonader med stekt løk. Med stadig mer kontinentale mattrender velger gjerne flere å sette sammen sin egen tapasmeny. Noen bestiller gjerne en god grillmeny dersom man skal sitte utendørs.

Og husk desserten til dagen. En vanlig tradisjon er et kakebord til dåpen. De har en rekke nydelige kaker du kan bestille, slik at du har noe søtt å tilby noen og enhver.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.