Sorgenfri

Sorgenfri har 180 sitteplasser inne og ca. 300 sitteplasser ute på sommeren. Café Sorgenfri står frem som et lunt og deilig sted for folk flest, som ønsker å feire livet.

Med en gang brødrene Gjelseth så hjørnelokalet på Bryggetorget på Aker Brygge, visste de lidenskapelige samlerene av antikviteter og rariteter at her kunne en drøm bli virkelighet. I over 30 år har de samlet på rariteter i hele Norges land. Ja selv ikke på sine studie- og feriereiser i utlandet, tar de pause fra denne lidenskapen.

Sorgenfri åpnet dørene 8. november 2003, her kan du senke skuldrene, løse opp snippen, og oppleve ekte dansk hygge. Kjøkkensjef Johan Berlin og hans team serverer rene og ærlige smaker bygget på nordiske råvarer.

På Sorgenfri frister de med retter der akevitt benyttes for å oppnå et udiskutabelt særpreg. De er stolte over å være autorisert av Norske Akevitters Venner som et serveringssted som holder matkulturen og akevittfanen høyt hevet.

Selskap eller fest

Sorgenfri har 180 sitteplasser inne og ca. 300 sitteplasser ute på sommeren. Sorgenfri står frem som et lunt og deilig sted for folk flest, som ønsker å feire livet.

Sommerfest

På Sorgenfri har du mulighet til å bestille bord på uteserveringen under tak med ettermiddagssolen på Aker Brygge.

Frokostmøter

Sorgenfri tilbyr frokostmøter i utradisjonelle og lune lokaler. Projektor, lerret og trådløst internett er tilgjengelig. Passer for grupper fra 20-40 personer. Kun frokost og foredrag uten presentasjon på lerret kan passe for grupper opptil 90 personer.

Dansk frokost

I Danmark er frokost noe man spiser mellom 11.30 og 16.00, tilsvarende en norsk lunsj. Frokosten bør innledningsvis bestå av sild, deretter en lun rett og til sist ost. Rugbrød og hvitt brød hører til, og øl og snaps.
Den typiske «Danske frokost» serveres på fat. Porsjonene er laget for at man kan velge flere retter. Man kan sette sammen sitt eget fat eller gå for restauranten sine forslag.