Bygdøy Allé 3

Ny, flott og trendy restaurant med mulighet for utleie av lokalene på Frogner i Oslo. Det er mulig å reservere underetasjen til privat selskap og firmafest for inntil 40 sittende gjester. I tillegg har lokalet flere rom og avlukker som kan reserveres til enhver anledning.

DAG | KVELD | NATT: Helhetlig konsept på Frogner. Restaurant, bar og scene under samme tak. I restauranten kan man spise lunsj, helgebrunsj og Afternoon Tea i tillegg til middag. Lokalet har en rolig og avslappet atmosfære, og tilbyr et velkomment avbrekk fra en hektisk hverdag.

I tilknytning til restauranten ligger et chambré séparee med plass til 10 personer. Dette kan reserveres til lunsjmøter, middagsselskap, firmafest, julebord og lignende.

Restaurant

I restauranten kan man spise klassiske, internasjonale matretter med en egen nordisk vri. I tillegg til en innholdsrik og varierende middagsmeny, byr restauranten på lunsj, helgebrunsj og Afternoon Tea. Til selskap byr restauranten på en egen selskapsmeny.

Les mer om restauranten her

Selskap

Det er mulig å reservere underetasjen til privat selskap og firmafest. I tillegg har lokalet flere rom og avlukker som kan reserveres til alt mulig på forespørsel. Restauranten tilbyr både selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement.

Les mer om de ulike lokalene her

Bar

Bygdøy Allé 3 strekker seg over tre etasjer med en bar i hver etasje. Hovedbaren er hjertet i loungeområdet i første etasje. I en ellers hektisk og travel bydel, tilbyr Bygdøy Allé 3 en liten oase til egentid på dagtid. På kvelden omvandles hovedbaren til en stilfull cocktailbar med et rikelig tilbud til Frogners beboere. I andre etasje finner du en ginbar med utgang til terrassen. Denne er i bruk hele året. I underetasjen ligger Inkognito scene med en egen cocktailbar.

Scene

Inkognito scene satser på kulturelle arrangement og underholdning i form av litteraturkvelder, standup, debatter, quizkvelder osv. I helgene inntar DJs scenen for å skape en god stemning på dansegulvet.

 

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.