Bygdøy Allé 3 Selskapslokaler

På Bygdøy Allé er det et hav av muligheter for lokaler til ditt arrangement og selskap. Velg mellom små og store lokaler, terrasse eller underetasje med bar og scene.

Restauranten tilbyr både selskapsmeny og fingermatmeny med spennende smaker for alle typer arrangement. Her kan du velge mellom en rekke ulike rom og avdelinger. Rommene er inspirert av områder og gatenavn i nærheten av Bygdøy Allé som også kan knyttes opp til konseptet og interiøret generelt i lokalene.

Avdelingene kan reserveres til ulike anledninger –som for eksempel selskaper, jobbmøter, bursdagsfeiringer, firmafester og andre markeringer

Les mer om de ulike lokalene her

Chambre séparée

Velg mellom flere Chambre séparée. Du har Collet – en romantisk avdeling som er innredet i en klassisk 1920-talls stil. Her er det plass til 14 personer.

Lille Frogner: Dette er deres safari-inspirerte rom, som skiller seg litt ut fra resten av huset og er en egen liten oase for gjestene. Rommet ligger i tilknytning til Vinterhagen og baren ut mot terrassen, og kan reserveres som et Chambré for ditt selskap, med plass til 12 personer.

Skillebekk: er en avdeling som ligger i tilknytning til restauranten, og kan reserveres som et Chambré. Her er det 10 sitteplasser, og rommet er dekorert med blant annet grønne hengeplanter i taket som gir en behagelig atmosfære.

Les mer om de ulike avdelingene her

Møter, konferanser og firmaarrangement

På Bygdøy Allé 3 kan du invitere til unike lunsjmøter i en fantastisk atmosfære. Det finnes både små og større lokaler. Derfor vil du alltid finne et rom som passer ditt arrangement, uansett på dagen du ønsker å invitere ansatte, kollegaer eller kunder.

Her tar de imot alt fra små møter, til konferanser og firmafester, og lover samtidig en kulinarisk opplevelse.

Se mulighetene her

Selskapslokaler

Gjør noe ekstra ut av ditt selskap, og arrangement, uansett hva det skulle være. Fra koselige, romantiske rom, til festlokale med bar og scene i kjelleren. Her er mulighetene mange.

Terrasse

Terrassen ligger i tilknytning til Vinterhagen i annen etasje, med blikk ut mot det yrende livet i Frognerveien. Her har de gode varmelamper som gjør at man kan sitte ute også på kalde dager. Takterrassen kan reserveres til selskap opp mot 70 personer.

Bar

I en ellers hektisk og travel bydel, tilbyr Bygdøy Allé 3 en liten oase til egentid på dagtid. På kvelden omvandles hovedbaren til en stilfull cocktailbar med et rikelig tilbud til Frogners beboere. Bygdøy Allé 3 strekker seg over tre etasjer og har totalt fire barer på huset. Hovedbaren er hjertet i loungeområdet i første etasje. I andre etasje finner du en terrasse som kan brukes hele året, og i underetasjen en cocktailbar tilknyttet scenen.

Bygdøy Allé 3 har totalt fire barer på huset:

• Cocktailbar i Vinterhagen i annen etasje
• Cocktailbar i loungeområdet i hovedetasjen
• Vinbar i restauranten
• Bar i underetasjen i tilknytning til Inkognito scene

Scene

Inkognito i underetasjen kan reserveres for fester, firmaarrangement, bursdager, julebord og andre events. I helgene inntar DJs scenen for å skape god stemning på dansegulvet.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.