Søk i Aktiv i Oslo

Bygdin Fjellhotell

På Bygdin Fjellhotell har fjellturistene opplevd fjellheimen siden 1912. Bygningene holder fremdeles den samme varme og autentiske stilen som dengang. Nå med alle moderne fasiliteter.

Bygdin Fjellhotell er et ekte fjellhotell

Åpent 9. mars til 1. april, og 27. juni til 1. september.
Beltebil om vinteren.

På Grensen til Jotunheimen ligger Bygdin Fjellhotell. Utsikten og forholdene er så ekte de kan bli og fremdeles veldig komfortable. Hotellet er fra 1912 og her er det 90 rom av alle typer og størrelser.

Vintersesong ca. 1 mnd rundt påske. På vintertid er veien over Valdresflya stengt, og transporten foregår med beltebiler, en opplevelse i seg selv. Bygdin Fjellhotel er kjent for god mat og godt stell, baren har alle rettigheter, og i tilknytning til baren spilles det ” levende ” musikk til underholdning og dans.

Siden 1912

På Bygdin Fjellhotell har fjellturistene opplevd fjellheimen siden 1912. Bygningene holder fremdeles den samme varme og autentiske stilen som dengang. Nå med alle moderne fasiliteter.

Sommer

Bygdin Fjellhotel grenser til Jotunheimen Nasjonalpark, med fantastiske topper og tinder på inntil 2300 m.o.h. Innsjøen Bygdin er kjendt for sitt gode fiske. Det finnes også mange små fjellvann med godt fiske. Sommersesong fra ca. 25 / 6 til ca. 10 / 9.

Sommerstid går det båt på M/B Bitihorn har gått i fast rute på innsjøen siden 1912, og kjører 2 avganger hver dag på Bygdin, 1060 m.o.h. i sommerhalvåret. En vakker reise hvor du ser mange av Jotunheimens topper på over 2000 m.o.h.

Med ca. 10,000 passasjerer i sesongen, mange på veg til en flott fottur i fjellet, er dette et populært tilbud turen går via både Torfinnsbu og Eidsbugarden

Fjellferie i Jotunheimen, langrenn alpint og vilt fjell

Vinterstid fraktes man inn med beltebil. Beltebilene er fjellets busser, de tar 18 passasjerer med ski, og går i faste ruter. Forholdene er selvsagt ypperlige for langrenn. Her midt på fjellet er Alpinanlegget på Beitostølen bare en beltebiltur unna.

Her kan man derfor kombinere langrenn, telemark, ekte off-piste og avslutte det hele med tradisjonell alpin-kjøring på Beitostølen.

For priser, kart og mer informasjon gå inn på Bygdin Fjellhotells nettside >>

Send melding til Bygdin Fjellhotell

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.