Søk i Aktiv i Oslo

Brasserie Coucou

Unn deg en fantastisk og fransk opplevelse på Brasserie Coucou på Solli, med mat og vinkart av sjelden kvalitet. Brasserie Coucou byr på parisisk brasseristemning midt i Oslo og er ypperlig egnet for alle typer selskap for opptil 120 personer.

Hos Brasserie Coucou finner du et klassisk fransk kjøkken med deres moderne twist. Dra innom for et glass champagne og østers fra deres østers-trolley, eller en vilt god cocktail. Spis deg gjennom deres franskfristende meny av snacks, forretter og hovedretter.

Med gjengen på Coucou vil du føle deg varmt velkommen. Her ligger det lidenskap i å gi gjestene en fantastisk opplevelse av mat, service og vin. Rett og slett eksepsjonelt god mat og vin.

Les mer. 

Selskap på Coucou

Drømmer du om å arrangere et parisisk selskap? Med 12-trikken til Solliplass, kun et par minutter gange fra holdeplassen, finner du Brasserie Coucou med gjennomført fransk stil i både meny, interiør og dekor.

Kapasitet og fasiliteter

  • Alle type selskaper 
  • Kapasitet: 120 personer
  • Skjermet område: 40 personer
  • Alle aldre
  • Familievennlig med mulighet til å bestille halv porsjon til barn
  • Tilgjengelig for store selskap mandag – søndag
  • Nydelige cocktails
  • Bredt vinkart med vin fra hele verden

For reservasjon, ta kontakt direkte via kontaktskjemaet på denne siden, eller via deres hjemmeside her.

Fantastisk mat, drikke, stemning og service

Brasserie Coucou er åpnet av de samme menneskene som står bak de suksessrike restaurant- og vinbarene Cru og Ludo. Med andre ord: her er du garantert en fransk opplevelse i verdensklasse.

Maten omtales med upåklagelig likevekt og riktig balanse, og brødet med luftig smør er kjent for å være Oslos beste; varmt inni, sprøtt i skorpen, med lett, luftig og mykt smør. Menyen er levende og sammensatt av de best råvarer i sesong.

Det hviler en helt egen trygghet over åpent kjøkken – her viser kokkene frem sitt sømløse samarbeid uten snarveier under tilberedelsen av maten.

Servicen kommer fra hjertet. Her blir dere tatt varmt imot av smilende servitører som til stadighet virker i ha øyne i ryggen. Glasset vil aldri stå tomt på Brasserie Coucou, og i takt med maten serveres hyggelig og personlig service.

Her kan du lese mer om restauranten. 

Send melding til Brasserie Coucou

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.