aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Bøndenes Hus

I et fredelig og romantisk miljø kan du arrangere et hvert event hos Bøndenes Hus. De har en stor hage med uteservering, og kanskje Follo sin beste utsikt.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Bøndenes Hus er et lokale for alle anledninger

Her har de en stor og solrik terrasse, nydelig hage, og en parkering med plass til over 50 biler. Huset går over to etasjer, noe som er svært praktisk for dagsarrangementer.

I hovedsalen er det plass til 90 personer til bords. I undertasjen ligger Peissalen. Denne passer perfekt til mindre arrangementer, og her er det kapasitet på inntil 35 personer. Fra kjøkkenet leverer Alba Catering sine kokker fantastisk mat.

Arrangement

Bøndenes Hus er et lokale for sosiale arrangementer som konferanser, kick off, bryllup, julebord, bursdager, dåp, konfirmasjon og foredrag. Du kan leie med eller uten bespisning.

De planlegger ditt kommende arrangement uavhengig om det er et stort eller lite selskap.

Bryllup

Hos Bøndenes Hus kan du få skikkelig bonderomantikk rundt ditt bryllup!

Om du velger Bøndenes Hus til din bryllupsfest så kan du stole på at Alba Catering vil gjøre alt for at dagen skal bli minnerik når det kommer til service, mat og atmosfære. De setter sin ære i at kunden skal føle seg ivaretatt fra første kontakt og frem til arrangementet er vel I havn.

Ta kontakt og hør hvordan Alba Catering kan hjelpe dere med å gjøre dagen komplett.

Kurs og konferanse

Lokalene egner seg utmerket for konferanser, og de kan tilby konferansepakker for både halv og heldags arrangementer. De kan også bistå om man ønsker at konferanasen skal gå over i middag og fest på kvelden.

Her kan de håndtere alt fra store konferanser, til mindre kurs og møter. De har også en fantastisk hage for sommerfester.

Huset har to line og stilfulle saler med kapasitet fra 20-120 personer.