Søk i Aktiv i Oslo

Bølgen & Moi Gimle

Særegen restaurant i unike lokaler, atmosfære og med en fristende meny etter sesongens råvarer. Med lekne, kunstneriske oppdekninger og moderne kunst på veggene - er det rart den blir omtalt ut over landegrensene?

Bølgen & Moi Gimle er en unik restaurant med personlig preg, og de har også Oslo vests beste uteservering. Her får du nydelig lunsj, steinovnsbakt pizza og spennende & smakfulle sharingretter. De har også et fantastisk og prisbelønnet vinkart med godbiter fra hele verden.

Ingen anledning er for liten eller for stor og det er opplevelse å besøke dette lokale. Restauranten ligger i ett fantastisk bygg fra 1912, og deres kjøkken transformerer ferske råvarer til retter av ypperste kvalitet.

Les mer om restauranten. 

Lokaler og utleie

Mulighetene er mange dersom du ønsker å feire en spesiell anledning på Bølgen & Moi Gimle. Her kan du ha lukket selskap med plass til 120 gjester og egen bar. I tillegg har restauranten to selskapslokaler; Champagne og Cognac. Her kan det bookes til konserter, bursdager, jubileer, sommerfester og julebord, og mye mer. De strekker seg langt for at selskapet ditt blir akkurat slik du ønsker det!

Champagne

Innenfor restauranten har de selskapsrommet Champagne som tar grupper opp til 38 personer. Her får man en egen seksjon av restauranten hvor man sitter privat med tilgang til loungeområde hvis ønskelig. Finnes også mulighet for møter med projektor og lerret.

Cognac

Cognac ligger helt for seg selv og er mulig å booke til alt fra møter til middager. Her er det plass til 14 gjester og du finner teknisk utstyr som skjerm og prosjektor.

Vinsmaking

I selskapslokalet Champagne arrangeres det også vinsmaking med restaurantens dyktige sommelierer. – En perfekt aktivitet for kick-off, teambuilding, bursdager, utdrikningslag ++

Firmaarrangement/ Kick-Off/ Teambuilding

Ønsker du å arrangere et firmaarrangement på Bølgen & Moi Gimle? Her er mulighetene mange og de hjelper deg gjerne med å legge opp en sommerfest, julebord, kick-off eller hva det skulle være. Her er det mulighet for live DJ, Cocktailkurs, og å nyte en femretters i verdensklasse.

Champagnelunsj hver lørdag

Alle lørdager fra kl. 12 er det fullt trykk med kjente DJ’er, artister, dansere og levende musikk. Et helt unikt konsept man ikke finner andre steder i Nord-Europa.

Her loves det god underholdning og ikke minst gode priser! – Husk å booke bord på forhånd!

Afterwork

Det arrangeres også afterwork med live DJ på Bølgen & Moi Gimle.

Send gjerne en forespørsel – så vil du få en rask tilbakemelding direkte fra Bølgen & Moi.

Se mer. 

Send melding til Bølgen & Moi Gimle

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.