Søk i Aktiv i Oslo

Beijing Palace

Beijing Palace - med brilliante kokker fra Hongkong og Norge - spiller på vinnende kombinasjoner av konsistens og smak. Ypperlig for små og store selskap, eller nydelig catering til ditt arrangement.

Se menyen her.

Det brede utvalget på vinmenyen (som en gang var hemmelig) sklir strøkent mot den deres egen tolkning av nydelig asiatisk mat.

Det hviler en egen trygghet over stamkunder som stadig lar seg imponere og sjarmere av det helhetlige kretsløpet til Beijing Palace. Her er både maten, servicen, interiøret og atmosfæren, for ikke å glemme en av Oslos beste vinmenyer, upåklagelig.

Besøk Beijing Palace sin hjemmeside her. 

Mat og drikke

Beijing Palace serverer, med sin egen særegne vri, dampede eller friterte smakseksplosive Dim Sum, videre servert i bambuskurver. Kokkene kombinerer og kokkelerer frem til fullstendig balanse mellom søtt og syrlig, kjøtt, sjømat og grønnsaker. Dim Sum er kantonesisk og betyr “det som berører hjertet”.

Beijing Palace sin tolkning av Dim Sum berører ikke bare hjertet, men tilfredsstiller ganer og smaksløker til det uforglemmelige.

I tillegg til Dim Sum serveres også sushi og tradisjonelle kinesiske retter. Blir det vanskelige å velge, spør deres usevandlige hyggelige servitør om dagens spesialitet og anbefaling. Beijing Palace har utelukkende innertiere som sine “dagens”. 

Det er vanlig å drikke kinesisk te til Dim Sum, men igjen må vinkartet nevnes. Det bugner av vidunderlige viner fra Burgund. Hvit burgunder til Dim Sum er en smakskombinasjon du sent til aldri vil glemme. PS: Beijing Palace kan stolt dele at de var 1 av 8 nominerte til “Beste Lille Vinkart 2018 og 2019”. Er øl å foretrekke, er kinesisk Tsingato det klare valget.

Privat arrangement på Beijing Palace

I en koselig, historisk bygning i hjertet av Oslo, Pilestredet 27, finner du deres flotte lokaler i herlig atmosfære. De åpnet dørene for 10 år siden, og har siden servert en rekke ulike asiatiske retter med fokus på Dim Sum og kinesiske smaker – perfekt for et selskap.

Presentasjonen av maten gjør det enkelt å skreddersy en smaksrik selskapsmeny hvor hver gjest får muligheten til å smake på alt, en av bit av Kina av gangen. 

Ta kontakt via skjemaet på denne siden eller gå til deres hjemmeside her

Catering

Ønsker du asiatisk mat (som gjestene vil si “mmm” til og snakke om i ettertid) – leverer Beijing Palace catering til selskap og arrangementer.

Ta kontakt via skjemaet på denne siden eller gå til deres hjemmeside her

Velkommen!

Send melding til Beijing Palace

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.