Søk i Aktiv i Oslo

Barth Musikkproduksjon & Oslo Gitarskole

Barth Musikkproduksjon & Gitarskole underviser i de fleste musikkgrener og med elever fra 8 år og oppover.

Barth Musikkproduksjon & Oslo Gitarskole er stedet for deg, uansett alder og nivå. Undervisningen foregår individuelt eller sammen med en du spiller sammen med. Barth Musikkproduksjon & Gitarskole underviser i de fleste musikkgrener og med elever fra 8 år og oppover. Skolen har spesialisert seg på el. gitarundervisning (Blues, Rock, Pop og Jazz), men er du interessert i klassisk gitar eller akustiske musikkformer, er du også velkommen.

  • Bærer du på en drøm om å lære å spille gitar, eller har du holdt på en stund?
  • Er du litt rusten i fingrene og kan trenge et nytt “grep” om gitaren?

Ja, da vil du få hjelp til å komme videre hos Frode Barth Musikkproduksjon & Oslo Gitarskole.

Frode  Barth – En av Norges ledende gitarister

Frode Barth har drevet pedagogisk virksomhet siden 1992, men byttet navn til Oslo Gitarskole i 2007. Han er en av Norges ledende gitarister og er en inspirerende pedagog. Han driver sin egen gitarskole i Oslo. Frode underviser på alle nivåer,  her finner man noe for alle!

Frode Barth er kjent for sine bidrag innen jazz, samtidsmusikk og populærmusikk. Han har et lekent og sterkt uttrykk enten han jobber med sparsommelige virkemidler eller et univers av lyder. Han behersker akustiske og elektriske gitarer, men kan få gitarene sine til å høres ut som noe ganske annet… Barth har jobbet og spilt med et bredt spekter av musikere bl.a. Oscar Peterson, Reggie Workman, Fathy Salama, Jon Christensen, Marilyn Mazur, Arthur Maia, Robertinho Silva, Trygve Seim og Arild Andersen. Mer enn noe annet er det allikevel det å få spille med Chet Baker som har gjort størst inntrykk og vært en veiviser.

Les mer om Frode Barth her >>

Gitarundervisning

Har du ikke allerede en gitar, er det mulighet for å få hjelp til å kjøpe en gitar. Frode Barth bistår gjerne med å plukke ut et passende instrument dersom du ønsker hjelp til dette.

Noe av grunnideen i undervisningen til Frode Barth er å ta utgangspunkt i elevens ståsted og interesser. Eleven kan selv påvirke og være medskapende av undervisningsmateriell, da improvisasjon og egne musikalske oppgaver står sentralt.
Målet er å skape og formidle musikkglede ved hjelp av enkle virkemidler.

Ta turen innom – Frode Barth vil gi deg musikkglede og introdusere deg for musikkens livgivende positive virkning gjennom å spille og synge.

Send melding til Barth Musikkproduksjon & Oslo Gitarskole

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.