Bårdar Akademiet

Bårdar Akademiet ble etablert i 1995 og tilbyr to-årig fagskoleutdanning innen studieretningene dans og musikkteater. Gjennom Bårdar Danseinstitutt tilbys det ett-årig påbygning til fagskoleutdanningen ved Bårdar International Dans og Bårdar International Musikkteater. Videregående skole med danselinje tilbys gjennom et samarbeid mellom Bårdar Danseinstitutt og Otto Treider Idrett.

Dansekurs

Bårdar Danseinstitutt har tilbudt dansekurs for unge og voksne siden 1937. I dag tilbys det over 50 forskjellige kurs i uken fra 3 år til over 100 år. Dette gjør Bårdar Danseinstitutt til et av landets største innen variasjon av kurstilbud, samt aktive deltakere på kursene.

Ballett

På Bårdars ballettkurs kommer det mennesker fra Oslo, Nesodden og Asker/Bærum, men også fra resten av Norge. Deres dyktige ballettlærere hjelper deg med alle spørsmål du skulle ha. Bårdar tilbyr ballettkurs fra 7 år til voksne.

Barnedans

På kurset i barnedans får man en innføring i flere dansestiler! Det kommer barn fra hele Oslo, Nesodden og Asker / Bærum på kurset i barnedans. Dette kurset er noe for enhver smak, og for at barna skal kunne bli glad i og få kjennskap til mange forskjellige dansestiler.

Her finner du en oversikt over alle dansekursene hos Bårdar.

Bårdars lokaler – utleie

Scene Bårdar er Bårdars show- og forestillingsscene. I tillegg brukes lokalet ofte til utleie. Eksempler på arrangementer er show, bedriftssamlinger/konferanser, party, selskaper, med mer!

Barnebursdag

Ønsker du å arrangere en dansebursdag for ditt barn? Bårdar har lang erfaring med å arrangere barnebursdager. Med deres gode pedagoger og fantastiske lokaler blir det en bursdag barna sent vil glemme! Du velger selv hva slags dans som skal undervises, ellers hjelper de deg med å sette sammen den perfekte bursdagspakken!

Selskap / Fest

Skal du arrangere et selskap eller en fest? Bårdar har store lokaler som passer perfekt til å holde ditt arrangement! Kombiner gjerne et selskap med et privat dansekurs! Enten du ønsker å ha en salsa-fest for din vennegruppe eller et fødselsdagsselskap, hjelper de deg!

Utdrikningslag

Bårdar har i en årrekke arrangert danse-utdrikningslag for både jenter og gutter! Enten bestemmer du selv opplegget, ellers hjelper de deg med å planlegge! En ting som er sikkert er at du vil få være med på et minnerikt og morsomt arrangement!

 

Send gjerne en henvendelse – så får du raskt tilbakemelding direkte fra Bårdar.