Bar Bastard

Bar Bastard holder til på Tjuvholmen og inviterer til uformelle kvelder. Her kan du svippe innom sammen med et hyggelig lag, du kan arrangere kick off, firmafest, bursdag, sommerfest eller andre typer eventer.

Bar Bastard ligger i bakgården til Bølgen & Moi, Tjuvholmen. Med egne innganger fra både restauranten og gaten finner du en helt egen stemning som er vanskelig å sammenligne med noe annet i området.

Her kan du nyte god musikk og dristig drikke i avslappede og hyggelige omgivelser med streetart og grammofonplater rundt deg. Menyen består av få nøye utvalgte retter fra det mest spennende på markedet. Og er du sulten serveres det smakfulle munnfuller fra deres anerkjente kjøkken.

De superfunky kunstnerne BROSLO har satt sitt spesielle preg på hele lokalet, og bartendere spiller alle skiver på vinyl, til glede for deg som er opptatt av god musikk! Det finnes også ett utvalg brettspill for de som ønsker en runde.

Les mer her

Ølsmaking & Quiz

Bar Bastard & Eirik inviterer gjerne deg, dine venner, kollegaer eller utdrikningslaget til en uformell øl eller absint smaking, som er full av gode historier der latteren henger løst. Ett perfekt arrangement som setter festen i gang. De har også faste smakinger, følg de på Facebook og Instagram for oppdateringer.

Det arrangeres også Quiz utover hele høsten. Den første tirsdag i måneden får er det Toralf Bølgen som holder quizen.
På Bar Bastard er han quizmaster under tema pop og rock fra 60-tallet og til i dag. Dette starter tirsdag 5. september kl. 19.00.

Teambuilding, Kick-Off, firmaarrangement, utdrikkninslag, bursdag etc.

Book hele baren med en egen bartender for å sette ekstra preg på en hyggelig fest. I tillegg kan det arrangeres øl eller absint smaking.
Hva med å starte med en førsteklasses middag i restauranten Bølgen & Moi Tjuvholmen, for deretter å forflytte dere til Bar Bastard & Eirik.

Hjertelig velkommen. Ta kontakt via Send Melding knappen så hjelper de deg med å arrangere en kveld du seint glemmer.