Søk i Aktiv i Oslo

Bærum Vokalensemble

Bærum Vokalensemble er et av Norges beste ensembler for damestemmer. Koret er kjent for sin vakre klang og spennende og varierte repertoar.

Bærum Vokalensemble er et av Norges beste ensembler for damestemmer. Koret er kjent for sin vakre klang og spennende og varierte repertoar. De har som mål å formidle og fremføre kormusikk av høy musikalsk og kunstnerisk kvalitet. Koret har hovedfokus på nyere kormusikk, men synger også verk fra andre epoker.

Bærum Vokalensemble ble stiftet i 1984 og feiret 30-årsjubileum i 2014 med nyskreven musikk for koret. Koret har vunnet flere priser og fått gode plasseringer i både nasjonale og internasjonale konkurranser, og har blant annet deltatt på den Grammy-nominerte platen Immortal Nystedt.

Bærum Vokalensemble har også et bredt repertoar for forskjellige anledninger. Hvis du skal feire bryllup, jubileum, julefest eller andre anledninger der vakker kormusikk hører med – da bør du ta kontakt!

Dirigent – Sindre Hugo Bjerkestrand

Bjerkestrand er dirigent, sanger og musikkpedagog. Han  er dirigent for Oslo Domkirkes Ungdomskor, prosjektleder for Akademi Haydn og freelance dirigent. Han har en bachelorgrad i musikkvitenskap fra Universitetet i Oslo, praktisk-pedagogisk-utdanning og videreutdanning i dirigering fra Norges Musikkhøgskole (NMH). Våren 2013 fullførte han sine mastergradsstudier i dirigering ved NMH med professor Grete Pedersen og avholdt eksamenskonsert med Det Norske Solistkor.

 

Send melding til Bærum Vokalensemble

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.