Søk i Aktiv i Oslo

Vassholmen Sommerleir

Bærum Seilforening tilbyr sommerleir til barn og ungdom som vil lære å seile, og som har lyst på en uke med sol og bading, i tillegg til mye fart og spenning på vannet!

Bærum Seilforening er en av de mest aktive seilforeninger i Norge, med nesten 1000 medlemmer – og stor bredde fra turseilere til OL deltagere.

De har et bredt tilbud til barn, ungdom og voksne i alle aldre. Foreningen har anlegg på Høvik, Snarøya og Ytre Vassholmen.

Sommerleir

Bærum Seilforening tilbyr sommerleir til barn og ungdom som har lyst til å lære å seile, og som har lyst på en uke med sol, bading, fart og spenning på vannet.

De har i tillegg overnattingsleir for de mellom 10-15 år på Ytre Vassholmen i samme uker!

Det kreves ingen forkunnskaper om seiling, og deltakerne benytter klubbens joller og brett.

Sommerleirene er et tilbud til barn og ungdom som har seilt tidligere, og for dem som ønsker å prøve dette for første gang.

Alle trenere som underviser på sommerleiren har mye erfaring med seiling og god kompetanse på å lære bort. De eldre trenerne som har ansvar for grupper, har gjennomgått flere relevante kurs deriblant trenerkurs og livredningskurs.

Her kan du lese mer om de ulike tilbudene på sommerleiren.

Klasser

Bærum Seilforening tilbyr seiling i en rekke forskjellige båttyper – fordelt i klasser. Du kan også delta i klubbens aktiviteter uten å være knyttet til en bestemt båt klasse.

 

Send melding til Vassholmen Sommerleir

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.