Søk i Aktiv i Oslo

Arrcom

Amazing race, rappellering fra Holmenkollen, olabilrace, klatring og skyting. Her møter du profesjonell aktør som har aktiviteter som gjør noe med teamfølelsen og som utvikler ledertalenter i møte med morsomme utfordringer.

Førsteklasses teambuilding

Arrcom har spesialisert seg på aktiviteter, kick – off, teambuilding og lederutvikling for små og store grupper. Her vil du møte fagfolk som sørger for en  helhetlig og profesjonell gjennomføring.

Her har de en rekke egenutviklede aktivitetskonsepter og produkter. Enkelte av aktivitetene er de alene om i Europa, slik som deres legendariske skytearrangement, eller rappell rett ned fra hopptårnet i Holmenkollen.

Det de leverer mest av er intelligente aktivitetsløyper i forbindelse med fagkonferanser og kick-off, iPad-race, Amazing Race i ulike størrelser og formater, for ikke å glemme klassikeren Olabil Grand Prix. Det som går igjen som en rød tråd i alt de driver med, er at sikkerheten alltid kommer først.

Amazing Race – Fantastisk engasjerende teambuilding!

Kjent konsept fra TV.

Arrcom setter sammen utfordringer av differensiert art slik at både fysikk, kreativitet, kommunikasjon, strategi og mot blir satt på prøve.

Rappellering

 Rappellering ned hotellets/kontorets fasade, ikoniske Holmenkollbakken eller fra lift (opptil 65 meters høyde!)

5-Kamp/Aktivitetsløype

Et tettpakket aktivitetsarrangement med spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Boot-Camp

Boot-Camp et tettpakket teambuilding- og aktivitetsarrangement pakket inn i olivengrønt papir,- med høyt tempo, spennende utfordringer, tydelig konkurransefokus og kvalitetssikret logistikk.

Olabil GRAND PRIX

Olabilløp stimulerer til samarbeid og kommunikasjon innad i gruppene, og masse latter! Men husk – de kjører beinseriøs konkurranse og dette vil prege gruppenes innsats…

Send melding til Arrcom

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.