Søk i Aktiv i Oslo

Apame Hud & Hårklinikk

Apame er en hud & hårklinikk som tibyr kvalitetsbehandling uten kirurgi eller laser. Kan hjelpe ved hårtap, strekkmerker, rynker og acne. Stort utvalg av behandlinger.

Nå er det tiden for å gjøre huden klar til høst og vintervær. Fra september til mars er det beste tidspunkt til å behandle hyperpigmentering og solskader.

Apame kan behandle en rekke plager som akne, aknearr, strekkemerker, rynker, flekker, hårfall, hårgjenvekst. Behandlingsplanen vil være unik kun for deg selv. Hos Apame skal du føle trygghet, og de vil ta vare på dine interesser ved å tilby en best mulig behandling for dine problemer.

Rabatter i september

Apametilbyr permanent hårfjerning med  nyeste laser teknologi.  Her får du  50% rabatt til første behandling. For videre behandling gis 25% rabatt dersom kunden kjøper pakke. Tilbudet gjelder hele september.

Du får også 25% tilbud i microneedling for hudforyngelse.

Hudbehandling

Apame har flere typer behandling for ulike behov som rynker, acne, arr, psoriasis, eksem utslett og mye mer. Etter en konsultasjonstime setter de opp en behandlingsplan som passer best for din hud og helsetilstand.

Les mer om de ulike hudbehandlingene.

Behandling av hår

Apame tilbyr flere ulike typer behandling av ditt hår.

Hårtap og hårgjenvekst

Apame tilbyr behandling mot mannlig hårtap. De stimulerer vekstfaktorer til å skape gjenveksten av hår. Metoden er sikker og lite smertefull.

Forbedring av psoriasis i hodebunnen

Behandlingen reduserer symptomene på psoriasis, og stimulerer huden til å fornye seg med normal hastighet.

Flass

Apame kan gi råd og tilby behandling slik at du kan redusere mengden med flass.

Les mer om de ulike tilbudene innen hårbehandling.

Send melding til Apame Hud & Hårklinikk

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.