aktiv i oslo ikon
Tips oss om arrangement
Registrer deg gratis her
søke ikon

Anker Hotel

Anker Hotel er et komfortabelt, prisgunstig og nyoppusset hotell som ligger sentralt i Oslo. Anker Hotel lager julebord etter bestilling på grupper over 20 personer. Her kan du også holde andre sammenkomster.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.

Hotell sentralt i Oslo

Anker Hotel er et komfortabelt, prisgunstig og nyoppusset hotell som ligger sentralt i Oslo.

Midt i smørøyet, mellom Oslo’s myldrende hovedgate Karl Johan og Grünerløkka’s mangfoldige tilbud av trendy kafeer, restauranter og utesteder. I 2010 åpnet hotellet 100 helt nye rom, og pusset opp alle fellesarealer. Den nye baren har alle rettigheter.

Hotellet er kjent for å være rimelig, og har mange gode åpningstilbud, spesielt om du bestiller tidlig på nettsiden. Romtypene på hotellet: enkelt, dobbelt, twin, triple, familie (opp til 5 personer i samme rom).

Se romtyper på Anker Hotel >>

Selskap

Anker Hotel hjelper gjerne med å arrangere og tilby lokaler til selskap og ulike arrangementer. Konfirmasjoner, navnefester, grillparty, bursdager og mye mer.

Julebord på Anker Hotel

Med en nyoppusset restaurant tilbyr Anker Hotel julebord i en lun og hyggelig atmosfære. Her kan vi arrangere julebord til grupper over 30 personer, og arrangementet skreddersys i samarbeid med kunden. Hotellets kjøkkensjef har bred erfaring fra flere restauranter og serverer blant annet ribbe, pinnekjøtt med tilbehør og koldtbord, samt kaffe og et fristende dessertbord.

For julebord så har Anker Hotel to alternativer.

Julebuffet uten pinnekjøtt, minimum 30 personer – 450,- per person

Julebuffet med pinnekjøtt, minimum 40 personer – 495,- per person

For gjester som ønsker overnatting tilbyr Anker Hotel svært gunstige priser på gjesterom. Hotellet har 296 rom og har alt fra enkeltrom til familierom. Her er du garantert en god natts søvn i gode senger, og en fantastisk start på dagen med en delikat frokostbuffet.

Konferanse på Anker Hotel

Anker Hotel har bygd en stor og flott konferanseavdeling med 8 konferanserom. Det største rommet tar 140 personer.

En dagpakke (møterom + lunsj + 2 kaffepauser) koster 495 kr pr person.

Les mer om konferanse på Anker Hotel >>