Søk i Aktiv i Oslo

Albert Bistro

Albert er en livlig og sjarmerende bydelsbistro, med franskinspirerte retter tilberedt med kjærlighet. En perfekt møteplass til frokost, lunsj og middag – eller bare for et glass vin. Har også kapasitet til større grupper.

Fransk Bistro på Aker Brygge

Her ønsker de velkommen til en enkel, men livlige restaurant med et fransk fortaussnitt. De serverer fristende franske klassikere som tilberedes med kjærlighet.

Med det franskinspirerte interiøret, det åpne kjøkkenet og den franske menyen fremstår Albert som en moderne franskmann som nyter noen av godt bevarte franske oppskrifter.

Større selskaper

Albert Bistro har kapasitet til å ta imot større grupper. Dette er en koselig restaurant i et hektisk område som passer perfekt til firmaarrangementer, jubileer eller andre ting det er verdt å feire.

Menyen er som seg hør og bør franskinspirert, og her finner du mange godbiter. Nydelig fransk husmannskost i herlige omgivelser.

Champagnelunsj

En lørdag i måneden feirer Albert litt ekstra det beste livet har å by på med Champagnebrunsj fra kl. 12. 00 – 17.00. Her serveres de beste brunsjretter, kjølerne er fylt om med de deiligste drikkevarer og Alberts herlige DJ spiller freshe tunes for en avslappet og stemningsfylt atmosfære. Her er alle velkommen!

Send melding til Albert Bistro

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.