Søk i Aktiv i Oslo

AKKS Oslo

AKKS har kurs for deg som vil lære hvordan det er å stå på en scene, prøve et nytt instrument, skrive låter, spille sammen med andre, lære av profesjonelle musikere og ha det gøy med musikk.

AKKS har jobbet for bedre kjønnsbalanse i norsk musikkliv siden 1982.  Hovedfokuset er jenter, men de backer alle som vil prøve seg innen musikk, enten det er bak trommene, mikrofonen, gitaren eller miksepulten.

Kurstyper

Drømmer du om å lære et instrument, lære å skrive låter, bli DJ eller kanskje starte eget band? Bli med på et kurs med inspirerende instruktører som selv er profesjonelle musikere, DJs, produsenter, teknikere og låtskrivere.

Vokal, instrument, band, dj- og  musikkproduksjonskurs går typisk over 5 eller 8 uker og passer for alle over 14 år.

Workshops: passer for deg som vil sette deg inn i et musikktema på en dag eller to.

Bandskolen for jenter: Passer for jenter, transungdom og ikke-binære mellom 13-19 år som vil leve, puste og spise musikk!

LOUD: bandleirer i høst- og vinterferien, samt sommerleir. Passer for jenter, transungdom og ikke-binære* mellom 9-15 år.

LOUD! i høstferien

Bruk høstferien på nye venner, musikk, låtskriving og band! LOUD i høstferien er for deg mellom 7-12 år som har lyst til å bruke ferien på musikk!

Fra mandag til fredag får du teste forskjellige instrumenter, uansett hvilket instrumentnivå du er på, eller om du aldri har spilt før. Du får nye venner, ditt helt egne band, og masse nye opplevelser!

Bandleiren med konsert for familie og venner  Deichman Grünerløkka, fredag 2. Oktober klokken 17:30.  Her får alle bandene får vise frem hva de har jobbet med. Det blir ikke mer musikalsk lærerikt enn å spille sin første konsert!

 

Bandskole for jenter

Lever og ånder du for musikk, og vil bruke så mye som mulig av fritiden din på det? Har du lyst til å spille med folk som er like engasjerte i musikk som deg og bli en del av et positivt og inkluderende miljø? Da er Bandskolen noe for deg!

I løpet av bandskoleåret blir du kjent med andre musikkinteresserte jenter, får møte profesjonelle artister, lærer å skrive låter, arrangere konserter, spille konserter, spille inn demo, promotere bandet, samtidig som du har det gøy!

Les mer om bandskolen. 

Send melding til AKKS Oslo

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.