Aftermath Norge

Escape Room spill som kommer dit dere er! Suksessen fra London har endelig kommet til Oslo! Verden er i fare, kan du sette sammen teamet som redder dagen? Aftermath passer i de fleste rom og kan spilles med opp til 35 deltakere samtidig (ta kontakt om du ønsker spill for flere deltakere!).

Et portabelt Escape Room Spill som dere kan spille under årets teambuilding, firmaarrangement eller utdrikningslag – uansett hvor dere befinner dere. Dette er den perfekte aktivitet for ethvert arrangement.

Teambuilding, kick- off og firmaarrangement

I AFTERMATH, blir den kreative og løsningsorienterte satt på prøve gjennom spennende oppgaver. Klarer dere å løse oppgavene sammen og sette deres navn i historiebøkene?

AFTERMATH er designet for å ta imot større grupper og legger vekt på samarbeid. Deres dedikerte Agent 12 er tilstede under hele oppdraget.

Aftermath spillene jobber tett med firma klienter og HR avdelinger og tilbyr en opplevelse som aktiviserer de ansatte på en kreative måte. AFTERMATH kan også skreddersys til hva ditt treningsprogram krever.

Vennegjenger

Har du og vennene dine hatt lyst til å redde verden? Dette er sjansen dere har ventet på! Aftermath spillene tilbyr et spennende eventyr, som garantert vil sette en ekstra spiss på enhver fest.

AFTERMATH er designet for å sette din indre helt på en prøve: jobb mot klokken, løs mysteriet og redd verden!

Utdrikningslag

Et utdrikningslag kan være hektisk. Hvorfor ikke bruke 2 timer av dagen med oss hvor du kan ta en drink, ha det moro og redde verden? Skap en minneverdig opplevelse sammen på en dag som kommer til å blir husket.

Spillet:

En Mordgåte. En Konspirasjon. En Sjanse Til Å Redde Verden.

‘On the Brink’ er et intenst, to-timers spill hvor spillerne blir kastet inn i et spennende univers, satt i nær fremtid. Her må dere samarbeide med den mystiske Agent 12, for å løse en rekke unike og utfordrende oppgaver. Dette krever samarbeid, kommunikasjon, logisk tenkning og et godt øye for detaljer.

«Fem Minutter I Fremtiden» Etter at en kryptisk email blir sendt til ‘Direktoratet’, blir liket av Emilia Sarnowska funnet. Dødsårsaken er ukjent. På den andre siden av verden samler mørke krefter seg for å gjennomføre det siste stadiet av en plan som vil true hele verden. For deg, derimot ,er dette en normal dag. En fest, et møte, eller et jobb arrangement…

Freden blir snart brutt når ‘ Direktoratet’ kommer med Emilia’s bagasje og ber dere løse konspirasjonen å redde verden.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.