AdventureRooms – Escape Box

AdventureRooms har siden 2016 begeistret deltakere, både i mindre og større grupper, i sine escape room spill. Med AdventureRooms er dere trygge på at dere får et proft opplegg som svarer til forventningene. Målsettingen i alle spill er å engasjere hele teamet uansett alder og bakgrunn slik at alle vil føle mestring og begeistring.

AdventureRooms setter en ny standard med sitt escape box spill. Poisoned Flagon henter inspirasjon fra suksesshistorien Original Swiss. I dette spillet har selskapet videreført de fleste av mysteriene og gåtene, lagt til noen helt nye og skalert det ned slik at hele spillet enkelt kan tas med til dit din bedrift, organisasjon eller gruppe holder til.

Poisoned Flagon er ingen brettspillutgave eller iPad-variant av escape room spill, men et skikkelig spill i kompaktformat som nå blir tilgjengelig for enda flere!
En gal vitenskapsmann har forgiftet drikkevannet i landsbyen.
Klarer dere å finne motgiften og rense drikkevannet i tide? Gjør dere klar for 60 nervepirrende minutter! I konkurranse med andre team blir samarbeidet nøkkelen til suksess.

Dette escape box spillet er et fantastisk spill for anledninger som team building, kick off, konferanse, sommerfest, julebord, kurs og bursdag!
Kapasiteten er 72 deltakere til samme tid. Varigheten på opplegget er halvannen time.

Ta kontakt for et skreddersydd opplegg. AdventureRooms kan tilby fleksible opplegg som er tilpasset behovene og ønskende til kunden.

Les mer om Escape Box.

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.