AdventureRooms Oslo

AdventureRooms tilbyr tre spennende og utfordrende escape room spill i lokalene deres med masse moro og overraskelser! Du og ditt lag låses inne på et mystisk rom og må finne skjulte ledetråder, knekke koder og løse oppgaver sammen for å få tak i nøkkelen til friheten.

Hvorfor AdventureRooms?

Spillene passer for alle og er perfekt for bedrifter, utdrikningslag, bursdager eller venner og familie som ønsker å gjøre en annerledes og morsom aktivitet sammen. Målsettingen til AdventureRooms er å skape begeistring og mestringsfølelse for deltakerne. Det blir lagt stor vekt på totalopplevelsen med serviceinnstilte ansatte, grundig intro før spillet og debrief etterpå. Det er alltid minst én dedikert Game Master per spill.

AdventureRooms tilbyr klassiske escape room spill for 2-7 deltakere hvor alle er på samme lag eller duellspill for større grupper. I deres unike og populære duellspill konkurrerer to lag mot både klokka og hverandre i samme spill, noe som gir en ekstra konkurransedimensjon som mange setter pris på! AdventureRooms har Oslos beste kapasitet med plass til 40 deltakere som kan spille samtidig og holder til midt i sentrum.

Spillene

Mafia Omertà, Black Queen og Piano Enigma er designet i samarbeid med vår partner i Sveits og er av høyeste kvalitet. Nesten to tusen deltakere har spilt tilbake i sosiale media at de er særdeles fornøyde med opplevelsen. Stor variasjon i mysteriene og oppgavene som må løses gjør at alle på laget kan bidra.

Spill utenfor deres lokaler ( Escape Box )

Suksesshistorien Original Swiss fortsetter i et nytt og spennende format! AdventureRooms kommer til dere med et escape box spill, en komprimert utgave av escape room spillet. Perfekt for teambuilding og andre beriftsarrangement for opp til 72 deltakere. Det blir garantert en snakkis på arrangementet.

Teambuilding og firmaarrangement

Spill hos AdventureRooms er en perfekt aktivitet for teambuilding, kick off, sommerfest og andre firmaarrangementer! Samholdet i gruppen styrkes når alle må jobbe på lag sammen. Her trengs det mange ulike egenskaper for å knekke alle kodene!

Hos AdventureRooms finner du Oslos beste kapasitet med plass til 42 deltakere som spiller samtidig fordelt på de 3 spillene. Serviceinnstilte ansatte sørger for den gode totalopplevelsen. Om ønskelig tilbys det observasjon av gruppen for f.eks leder eller coach.
De har også muligheten til å komme til dere med en kompakt utgave av sitt tidligere signaturspill, Original Swiss. Opptil 72 deltakere kan spille samtidig i denne varianten!

Utdrikningslag og bursdag

Utdrikningslaget eller bursdagsfeiringen blir garantert minneverdig om dere kommer til AdventureRooms! Etter spillet venter en ekstra utfordring for hovedpersonen som også får med seg et minne. Det trengs ingen forhåndskunnskaper for å ha det moro i spillene, det viktigste er å ha godt humør, pågangsmot og utforskertrang! Det tilbys bursdagspakke for alderen 12-15 år.

Rabatter

Det er innbakt en grupperabatt i prismodellen. Jo flere som deltar, jo lavere pris blir det per deltaker. I tillegg har AdventureRooms spesialpris for barn (9-15 år) og studenter.

Finn prisene her >>

Les mer på deres nettsider >>

Send oss en melding

Fyll ut skjemaet under. Navn og melding er påkrevd, samt enten mobil eller e-post.

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.