Søk i Aktiv i Oslo

3KT

Et avslappet sommersted på Aker Brygge. Musikk, scene, lek, sport, utekino, markeder, mat og drikke. De leier også ut hele eller deler av området m/scene til ditt arrangement.

3KT åpner dørene 29. april, og holder åpent alle dager gjennom sesongen.

3KT er et fantastisk sommersted mellom Aker Brygge og Nasjonalmuseet. En liten perle som gir deg den gode festivalfølelsen gjennom sommeren og høsten.

Her kan du nyte noe kaldt å drikke etter øyhopping, få sand mellom tærne, spille bordtennis med venner, ta med barna på skattejakt, se film og spise pizza med daten eller møte kollegaer for fredagspils.

De har både musikkscene og storskjerm, hvor de hver søndag gjennom sesongen viser spennende filmer for barn og voksne. I tillegg til utekino, har de et tettpakket program med over hundre arrangementer, alt fra yoga til fotball på storskjerm, barneteater, konserter og DJer, og det aller meste er helt gratis!

3KT er hundeglade, og firbeinte venner er hjertelig velkomne her.

Følg 3KT på Facebook eller Instagram for oppdatert program.

Her kan du lese mer om mulighetene. 

Legg ditt neste selskap eller event til 3KT

De leier ut hele eller deler av området til konserter, workshops, filmvisninger, podcaster, konferanser, private fester og alt annet gøy. Her er det kapasitet til hele 2000 personer, men steder passer også ypperlig for mindre grupper.

Facebook: 3KT
Instagram: @3ktoslo

Send melding til 3KT

I vår personvernspolicy kan du lese mer om hvordan vi håndterer dine data på en sikker måte.