Søk i Aktiv i Oslo

​Eventdjs.no

Eventdjs.no tilbyr alt innenfor DJs, musikk, lyd, lys, sceneproduskjon og eventprosjektering av ditt arrangement. 

Selskapet kan også hjelpe deg med planlegging og arrangering av ditt event. 

Eventprosjektering og utleie 

For at et event skal bli en suksess må alt fungere fra begynnelsen til slutten. Det består av og ha god kommunikasjon mellom arrangør og tilbyder.
Eventdjs.no tilbyr kompetanse, stort kontaktnettverk, høy kvalitet på utstyr som er av kjente merker.
De har også et samarbeid med Musikk og Underholdningsservice (mous.no) og dermed tilgang til de fleste artister/konferansierer som Norge og utlandet kan tilby.
 
Les mer her

Bryllup

Eventdjs.no kan hjelpe deg med det meste innenfor kategorien bryllup; Dj, lyd, lys, scene og ballongdkorering. 

De kommer med lyd og lys tilpasset størrelsen på lokalet og antall mennesker, samt spiller den musikken gjestene ønsker. Dere blir alltid oppringt en uke før bryllupet og spør etter hvilken brudevals dere ønsker og etter spilleliste. Alt gjøres i kontraktsform for deres sikkerhet slik at det ikke oppstår misforståelser.  

God lyd, lys og underholdning til ditt Event

Skaff alt av lys, lyd, musikk og underholdning gjennom Eventdjs.no!  Om det er firmafest, bryllup, julebord, barnedisco så kan vi hjelpe deg! De kommer med lyd og lys tilpasset størrelsen på lokalet og antall mennesker, samt spiller den musikken gjestene ønsker. Her er det god kvalitet på utstyret som er av kjente merker.

Julebord og fest

Sørg for topp stemning til ditt julebord med lyd og lys av den beste kvalitet. Musikk har alt å si for et vellykket julebord. Få en profesjonell Dj til å gjøre denne jobben, så blir det bedre variasjon på musikken og stemningen blir høy. Våre DJs kan spille etter ønsker fra gjestene. 

Firmaet ordner alt det praktiske innenfor lys, lyd og musikk. Du kan også få hjelp til å arrangere ditt julebord fra A til Å, slik at du kan slappe av og bare nyte en bra fest!

Få også god underholdning til julebordet. Les mer omunderholdningen her.

Firmafest

Skal du arrangere en firmafest? Sørg for topp stemning og god musikk! Ved å leie inn en profesjonell DJ kan du være trygg på å få god, variert musikk. Våre DJs spiller også etter ønsker fra gjestene. 

Du kan også få hjelp til å arrangere din firmafest fra A til Å, slik at du kan slappe av og bare nyte en bra fest!

Karaoke

Utfordre dere eller deres gjester med Karaoke. Karaoke skaper stemmning, samhold og vekker konkuranseinnstiktet i deg. Vi har alt du trenger til å arrangere en god karaoke til din fest. Her får du 15 000 Karaokelåter med. Dette får du om du leier med eller uten karaoke vert.