Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Sentrum

Artikler med temaet Sentrum

 • Samfunnssalen Event & konferanse

  Samfunnssalen Event & konferanse, ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

  Les mer: Samfunnssalen Event & konferanse

 • La Flemme

  Den nye takterrassen på La Fable er en realitet! Hit kan dere ta sommerfesten til toppen av Karl Johan, med utsikt over bybildet, trukket tilbake i en parisisk atmosfære bare La Flemme kan gi.

  Les mer: La Flemme

 • Salongen

  I Ibsenkvartalet, i hjertet av Oslo sentrum, ligger Salongen – et konferansehus for bedrifter som ønsker den perfekte kombinasjon av faglige og sosiale sammenkomster i omgivelser som inspirerer.

  Les mer: Salongen

 • Fjellstua

  Midt i Oslo sentrum finner du Fjellstua som er en laftet «hytte» innendørs på Megazone. Her finner du kanskje Oslos fineste bar og hele 4 streetcurling-baner.

  Les mer: Fjellstua

 • Pakkhuset Oslo

  Fantastiske Pakkhuset ligger sentralt til i Oslo og består av 900 kvm med ulike event- og barlokaler, med egen bakgård og uteservering.

  Les mer: Pakkhuset Oslo

 • MeiWei

  Her ønskes du velkommen til en kulinarisk reise – og kan nyte et velsmakende måltid i lun og hyggelig atmosfære. Restauranten kan også leies ut for lukket selskap og eventer.

  Les mer: MeiWei

 • Sumo Solli Plass

  Deres doble kjøkken lager deilig mat for deg som elsker varm mat, og for deg som elsker sushi, eller for deg som flørter litt i begge leirer. Sumo Solli er her for deg og dine på alle nivåer – langt forbi det å bare servere deg et måltid; du finner til og med et privat […]

  Les mer: Sumo Solli Plass

 • Eldorado Esport & Entertainment

  Er du på jakt etter et helt spesielt lokale for ditt event, møte eller konferanse? Da bør du se nærmere på Eldorado E-sportsenter. Her får du en pulserende arena midt i Oslo sentrum for de unike opplevelsene.

  Les mer: Eldorado Esport & Entertainment

 • Kreftforeningens Vitensenter

  Kreftforeningens Vitensenter er en arena for opplevelser, skolebesøk, forskningsformidling og spennende arrangementer. Sentralt plassert midt i Oslo sentrum.

  Les mer: Kreftforeningens Vitensenter

 • Kafe Celsius

  Kafe Celsius holder altså til i et ærverdig gammelt bygg med en egen forgård i et av byens eldste strøk. Nydelig uteservering på sommertid, og om vinteren bidrar byens største peis til lun og god stemning.

  Les mer: Kafe Celsius

 • Issho Matbar

  På Issho Matbar får du fantastisk japansk mat i gode smakskombinasjoner, samt flotte og velsmakende cocktails. Den unike atmosfæren byr på lun belysning og inspirasjon av japansk populærkultur. De ligger i den pulserende Strøget-passasjen, i hjertet av Oslo.

  Les mer: Issho Matbar

 • Kronesalen

  Et unikt, stemningsfullt og luftig lokale har endelig åpnet i femte etasje på Sentralen. Kronesalen passer til julebord, nyttårsbord og sommerfester – og til seminarer, panelsamtaler frokostmøter og andre samlinger.

  Les mer: Kronesalen

 • Brød & Sirkus

  Velkommen til byens første underholdningsbar! Brød & Sirkus ligger svært sentralt til, midt mellom rådhuset og Stortinget. Med kapasitet på 500 gjester leier Brød og Sirkus ut sine lokaler til både konserter, standup, konferanser, workshops, boklanseringer, private fester og alt annet som er gøy!

  Les mer: Brød & Sirkus

 • Fjøla

  Fjøla holder til i Østbanehallen i hjertet av Oslo sentrum. Med norske råvarer i fokus vil Fjøla gi sine besøkende store matopplevelser i stilfulle, men uformelle omgivelser.

  Les mer: Fjøla

 • Marlow

  Velkommen til Marlow, en California-inspirert kronjuvel på Aker Brygge, perfekt sammensatt for både faglige og sosiale selskap, så vel som lunsj, middag, en kaffe eller cocktails du vil komme tilbake for. 

  Les mer: Marlow

 • Karl Johans Gate 37

  Karl Johans Gate 37 er et selskapslokale midt i Oslo sentrum. Lokalet kan leies til selskap og eventer, men de kan også holde andre typer arrangementer på dagtid. Det være seg møter, konferanser, presentasjoner og seminarer fra 10 til 150 personer.

  Les mer: Karl Johans Gate 37

 • Nordvegan

  Vegansk Café og deli-restaurant. Da Nordvegan åpnet i 2017 ble drømmen om en oppfinnsom og smaksrik plantebasert restaurant i Oslo oppfylt. Med Michelinstjerne-kokken, Reuben Waller, i spissen av menyen har Nordvegan fokusert på retter og råvarer av høyeste kvalitet.

  Les mer: Nordvegan

 • La Fable

  Sentralt plassert med Stortinget som nærmeste nabo har brasseriet La Fable umiddelbart ved åpning tilegnet seg en fransk sjarm så sjelden i Oslo at du ellers må til Paris for å finne den. «Det skal være en opplevelse å gå på restaurant». Denne påstanden får vind i seilene i de lekre lokalene til La Fable.

  Les mer: La Fable

 • Duckpin

  Duckpin er Norges første serveringssted med kortbane-bowling, med en midt i smørøyet plassering og panoramautsikt utover Oslos mest yrende gate – Torggata. Dette en etterlengtet game changer. Et nytt konsept og sosial moro for alle og hele familien.

  Les mer: Duckpin

 • The Scotsman Festlokale

  The Scotsman har det perfekte selskapslokalet for større selskap, møter, konferanser og eventer. Privat rom med moderne teknisk utstyr midt på Karl Johan for inntil 150 personer. Alt av tilkoblingsmuligheter og et state-of-the-art lydsystem er tilgjengelig, i tillegg til privat uteservering og separat inngang.

  Les mer: The Scotsman Festlokale


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39