Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Økern

Artikler med temaet Økern

 • Nordic Padel – Møterom

  Nordic Padel har møterom med alt av teknisk og audiovisuelt utstyr som egner seg for grupper på inntil 20 personer. Egne avtaler for catering til både møterom og VIP-rom.

  Les mer: Nordic Padel – Møterom

 • Mr. Garden

  Mr. Garden er en samlingsplass på Økern. Her inviteres du inn i en egen lunsjhage hvor du forsyner deg fritt av veganske og vegetariske retter fra buffet. På Mr. Garden kan du invitere til grønt selskap for opptil 110 personer.

  Les mer: Mr. Garden

 • Street Flavours

  En hyllest til verdens gatemat! Velkommen til en livlig og dynamisk restaurant! Her trekker du deg tilbake mens du hører det livlige livet til Økern Portal utenfor. Hele eller deler av Street Flavours kan benyttes som et selskapslokale for opptil 94 gjester.

  Les mer: Street Flavours

 • Kazam Bowl

  En moderne Asian Fusion restaurant. På Kazam Bowl får du servert mange av deres retter i en bowl full av asiatiske smaker. De har det tradisjonelle kjøkkenet, men med en moderne vri! Deres lokaler har kapasitet på opptil 100 personer.

  Les mer: Kazam Bowl

 • Ms. Farmer

  Ms. Farmer er en lunsjrestaurant på Økern Portal som serverer vellagrede og gode måltider. Kom innom med dine kolleger, venner eller familie til en deilig lunsj, eller inviter til et selskap for opptil 110 personer.

  Les mer: Ms. Farmer

 • Molto Trattoria

  Molto Trattoria byr på mange ulike opplevelser. Her kan du samle folk til en enkel espresso, et stort selskap, et møte med kolleger eller en fullstendig middag med familien – og ha det moro med shuffleboard.

  Les mer: Molto Trattoria

 • Nordic Padel – Norges råeste padelsenter

  Nordic Padel på Økern er Norges råeste padelsenter! Under det 10 meter høye taket finner du 10 WPT baner, 1 singelbane, 6 golfsimulatorer og splitter nye fasiliteter! Her er det kvalitet i alle ledd hvor hver centimeter er tilrettelagt for en god økt og gode opplevelser. Nordic Padel har ingen aldersgrense. 

  Les mer: Nordic Padel – Norges råeste padelsenter


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39