Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Grønland

Artikler med temaet Grønland

 • Pigalle

  Pigalle ligger i 2. etasje i restauranthuset Olympen og oppleves som en grønn og lekker botanisk oase. Her får du klassiske, fine og smakfulle cocktails, dansegulv og god stemning!

  Les mer: Pigalle

 • Grønland Boulebar & Spiseri

  Midt i hjerte av Oslo, på Grønland, en smeltedigel av en bydel med et fargerikt felleskap, har de åpnet Norges første innendørs boulebar; Grønland Boulebar og Spiseri. Den perfekte spot for alle som elsker mat og sosial hygge.

  Les mer: Grønland Boulebar & Spiseri

 • Prindsen Hage

  Prindsens Hage er en oase av de sjeldne. Her kan man leie hele eller deler av hagen til årets sommerfest, firmaarrangement, bryllup eller andre eventer og festligheter. Passer også for barnefamilier.

  Les mer: Prindsen Hage

 • Røde Kors Konferansesenter

  Røde Kors Konferansesenter tilbyr møterom, konferansefasiliteter og selskapslokaler sentralt i Oslo. Holder du arrangementet ditt her støtter du samtidig Røde Kors sitt humanitære arbeid.

  Les mer: Røde Kors Konferansesenter

 • Oslo Ladegård

  Oslo Ladegård er en staselig lystgård fra barokkepoken, og ligger i hjertet av Gamle Oslo. Her holdes det omvisninger, og stedet er åpent for utleie til arrangementer med et kulturelt tema eller tilsnitt.

  Les mer: Oslo Ladegård


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39