Søk i Aktiv i Oslo

Tema: Bygdøy

Artikler med temaet Bygdøy

 • Roklubben Selskapslokale

  Roklubben selskapslokale er perfekt for ethvert selskap. Her kan du kombinere hage og terrasse med den fantastiske festsalen, og skape en helt unik ramme for festen helt nede i vannkanten på Bygdøy.

  Les mer: Roklubben Selskapslokale

 • Røylen Selskapslokale

  La det flotte lokalet Røylen sette rammene for festen eller seminaret! Røylen ligger på museets tak og kan skilte med en av Oslos beste fjordutsikter. Her har man eksklusiv bruk av lokalene med tilhørende privat veranda som byr på maritim stemning helt i sjøkanten.

  Les mer: Røylen Selskapslokale

 • Gjestestuene Selskapslokaler

  Inviter til arrangementer og selskaper i historiske og idylliske omgivelser på Bygdøy. På Gjestestuene og Sæterhytten arrangeres selskaper og møter for alt mellom 15 og 120 gjester.

  Les mer: Gjestestuene Selskapslokaler

 • Villa Grande

  Villa Grande Selskapslokale ligger rett ved Huk på Bygdøy. Lokalet består av flere rom som kan leies og en herskapelig hage som gjør Villa Grande et enestående og det aller beste selskapslokalet for sommerarrangementer!

  Les mer: Villa Grande

 • Kon-Tiki Museet

  Besøk Kon-Tiki Museet på Bygdøy og bli inspirert av Thor Heyerdahls eventyrlige ekspedisjoner! Utstilling, omvisninger, foredrag og arrangementer.

  Les mer: Kon-Tiki Museet


Warning: Use of undefined constant wp_pagenavi - assumed 'wp_pagenavi' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/0/129284/www/wp-content/themes/aio-v3/taxonomy.php on line 39