Søk i Aktiv i Oslo

Aktiv I Oslo.no - Om oss

Aktiv I Oslo.no er nettstedet for folk i Oslo og Akershus

Aktiv I Oslo.no har informasjon om aktiviteter og opplevelser av alle slag. Vår målgruppe er alle som bor i Oslo og Akershus.

10.000-vis av tilbud

Hos oss finner dere både kulturnyheter, ferietilbud året rundt, utdanningstilbud og ikke minst alle fritidsaktiviteter du noen gang kan drømme om å drive med.

Mange som har lyst til å prøve noe nytt søker på internett etter informasjon.

Det skjer alltid noe

Aktiv I Oslo.no gir deg en enkel oversikt over de viktigste kulturbegivenhetene. Besøker du Aktiv I Oslo.no en gang i uken skal du kjenne til det viktigste som skjer i Oslo og Akershus. Vi sender også ut populære nyhetsbrev en gang i uken med de viktigste begivenhetene.

Det skjer alltid noe og på Aktiv I Oslo.no får du vite hva!

Hvor får du tak i det du leter etter?

Aktiv I Oslo.no har praktisk og målrettet informasjon om aktiviteter og opplevelser. Vi forteller deg hvor du kan stå på snowboard, hvor du kan gå på kurs og hvor du kan kjøpe brett og klær.

Hvis du vil danse, trenger du både danselærer, steder å danse og klær å danse i. Aktiv I Oslo.no gir deg informasjonen på ett sted.

Et møtested på internett

Vi legger vekt på å presentere alle tilbudene på en tiltalende og oversiktlig måte, og ikke minst at de skal bli lette å finne for dem som leter.

Aktiv I Oslo.no er et møtested på nett for dere som har noe å tilby og for dere som leter etter spennende tilbud.

Hva gjør vi nå da?

Skal du arrangere en firmafest utenom det vanlige eller lage et karneval? Er det du som har fått ansvaret for utdrikningslaget eller er du brudgommen?

Trenger du konkrete ideer? Vi har en egen kategori som rett og slett heter Firma & Fest.

Moro året rundt

Aktiv I Oslo.no har guider til alle sesonger med tips til hva du kan gjøre året rundt. Du finner høstguidejuleguidenyttårsguidevinterguidepåskeguidevårguide og sommerguide. Alle er fulle av morsomme tips for enhver smak. Året rundt er det grunner til å feire – desto flere fester desto bedre.
Aktiv I Oslo.no er en innholdsrik nettportal – med over 3000 sider. Nettstedet ble startet i 2000, så vi har lang erfaring med reklame på internett. Vi tilbyr våre kunder rådgivning, design og hjelp til å bli funnet i søkemotorene.

Ring oss på telefon 22 46 86 00 eller send e-post til post@aktivioslo.no!