Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Winemakers dinner på Bølgen & Moi hovedbilde
torsdag 
19:00
Bølgen & Moi Tjuvholmen

Winemakers dinner på Bølgen & Moi

 

Denne Champagnemiddagen kan du ikke unnvære

Champagne til det beste av sjømat er en uslåelig kombinasjon, og jammen får du også prøve hvor fantastisk vellagret champagne smaker til osten. Denne kvelden kommer det storveis besøk til Tjuvholmen fra en av områdets beste produsenter.

Det anerkjente champagnehuset Duval Leroy, og deres dyktige vinmaker, Sandrine Logette-Jardin, kommer til Tjuvholmen 21. juni.

Les mer og bestill plass her

Bølgen & Mois kjøkkensjef Stian Haugland har satt sammen menyen, og Sandrine har valgt ut boblene som følger rettene. Hun vil selvsagt smake vinene sammen med deg og ikke minst sørge for at du blir kjent med hemmeligheten og filosofien bak det som er verdens mest ettertraktete musserende vinstil.

Duval-Leroys champagner er kjent for sitt store raffinement, noe som kommer enda bedre frem når de nytes til mat.

Her kan du se hva vi mener om disse champagnene

Det er altså fullt mulig å nyte champagne gjennom hele måltidet. Ikke minst vil du bli overrasket hvor godt disse eksklusive boblene passer til måltidets avslutning.

Gå ikke glipp av denne utrolige mat- og vinopplevelsen! Ta med deg din kjære, venner og kolleger på en smakfull aften.

Dette får du oppleve: 5 utsøkte viner til en spesialkomponert 4-retters middag.
Dette kurset passer for: Alle. Ingen spesielle forkunnskaper.
Foredragsholdere: Sandrine Logette-Jardin. Foredraget holdes på engelsk.
Dato og tid: Torsdag 21. juni 2018, kl. 19.00 – ca. 22.30.
Pris: Kroner 1495 pr. person.
Sted: Bølgen & Moi Tjuvholmen, Tjuvholmen Allé 5, 0252 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: 5 retters-Kanonaften!
onsdag
18:00

5 retters-Kanonaften!

Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.