Arrangementet er fullført.
Endelig! Neste vinkveld på Grefsenkollen tar man turen til et av de mest ettertraktede vinområdene i verden: Burgund!
Det dekkes til fest i festsalen og dyktige sommelierer guider dere gjennom denne fengslende og komplekse regionen.
Pris: 1195,- pr. pers.
Inkludert i prisen er 4-retters middag og masse god vin.
Send en mail til booking@grefsenkollen.no for å melde deg på.
PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.
Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.