Arrangementet er fullført.
Våre kokker lærer dere hvordan dere enkelt kan lage deilig mat sammen. Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager tre ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=TO%20GENERASJONER
Råvarene som benyttes under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 2 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Rikelig med smaksprøver under kurset
Foredragsholdere
Oppmøte kl. 10:45
Kursstart 11.00 til 13.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2. etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7år.
Slik gjennomføres kurset:
Våre kokker viser og demonstrerer teknikker
Parvis er deltagerne med på tilberedelsen og ferdigstillingen av de forskjellige rettene
Rettene spises underveis i kurs
Etter kurset har dere fått:
Innblikk i noen matretter som er enkle å lage sammen og kan gi økt matglede for store og små.
Opplev en spennende handelshelg for store og små.
Langåpent museum hver torsdag. Grip muligheten til å nyte Teknisk museum også på kveldstid!
Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.