Arrangementet er fullført.
Det blir en utfyllende demonstrasjon der de ulike teknikkene gjennomgås. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager tre ulike retter. Dagens meny er fiskenuggets, ravioli og kyllingtaco. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarer, demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Smaksprøver under kurset
Foredragsholdere
Oppmøte kl 10:45
Kursstart 11.00 til 14.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen
Vulkan 5, 0178 Oslo
(2 etasje i Oslos Mathall)
Pris for et barn i følge med en voksen: 1500,- ink mva
Antall: 12-22 personer
Kurset er tilpasset barn over 7år.
For påmelding gå til kurskalenderen>>
For spørsmål ta kontakt med oss på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og de eksepsjonelt gode vaflene!
Barnas Verksted er en fast, gratis helgeaktivitet for barn på Sentralen.
Vil du bli med på gatelekfestival i Tøyenbekken? Hele dagen er gata stengt for biltrafikk, og fylles med lek og moro! Bakgården er også åpen med lek for de minste og sitteplasser til de voksne.