Surfcamp – sommerleir for barn!

Hvalstrand
25. juni 2018

SurfCamp er den kuleste sommerleiren i Asker, hvor barna får lære om seiling, prøve krabbefisking, bananbåt, tråkkebåt, kano, robåt og masse annet gøy. SurfCamp er et sted barna får venner for livet, lærer seg førstehjelp og sikkerhet i vann. I tillegg kan de boltre seg i SurfCamps eget, flotte badeland.

SurfCamp har stor fokus på sikkerhet og er et trygt sted å være, også for de som ikke kan svømme. Barna Må alltid bruke redningsvest i vannet, og får lære førstehjelp av profesjonelle førstehjelperesom er til stede hele uken

Her kan du lese mer om Surfcampen.

Nyhet! -SurfCamping Esviken

Nå kan man velge å overnatte 1 natt eller hele uken.

Barn over ti år kan nå overnatte hele uken, slik at de slipper å dra hjem klokken 1600. Når det ordinære SurfCamp-opplegget er ferdig, får de heldige Esviken-Campere dra over bukta til fantastiske Esviken. Her blir det flere spennende opplevelser, utflukter og ekstra aktiviteter og selvsagt full oppvartning alle dagene.

Camperne vil sove sammen i et stort telt og få alt av mat og drikke de trenger under oppholdet. Det eneste de trenger selv er sovepose, liggeunderlag og klær.

Her får barna en god dose moro og ikke minst læring! SurfCamp arrangeres alltid første og siste uken i skoleferien.

Alle lederne må gjennomføre livredning- og førstehjelpskurs, og flere instruktører har bred erfaring fra barne- og ungdomsarbeid.

Bli med på årets kuleste sommerleir!

Les mer om leiren her.

 

Hvalstrand

Adresse
Hvalstrand
1394 Nesbru