Arrangementet er fullført.
Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og teoretiske prinsipper om den voksende Street food-trenden. Dere får innblikk gjennom kveldens meny som er steamed buns med char Sui-ribbe (Kina/Taiwan), Pibil taco (Mexico), koftekebab av lam med yoghurt (Tyrkia), ceviche lechede Tigre (Peru), Gyoza med svin (Japan) og sist men ikke minst churros (Spania) til dessert.
Menyen kan variere noe. Maten smakes på underveis i kurset og alle spiser det de selv har laget.
For mer info og påmelding gå hit https://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=STREET%20FOOD
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Deltagende matkurs (ca. 4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken.
Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1500,- ink.mva
Antall: 12-22 personer
Bli med på Bondens marked! Markedet er et torg der du som forbruker kan kjøpe mat direkte fra produsenten.
Hos Grønland Boulebar er det mulig å følge med på sport mens du nyter mat, drikke og hyggelig selskap!
Grønland Boulebar tilbyr boule som aktivitet, i kombinasjon med mat, drikke og nå også sesong 2 av operapub!