Nyttårskonsert – AVLYST

Folketeateret
14. januar 2018

For andre år på rad kommer den verdensberømte nyttårskonserten vi alle kjenner fra NRK til Oslo. De spilte for første gang i Norge sist januar i Oslo Konserthus, konserten solgte ut med en gang og det ​med stormende jubel og trampeklapp​.

​​D​et er ​derfor ​med stor glede at vi også i år kan ønske de tilbake for en ny​ ​konsert, og denne gangen på nydelige Folketeateret. Det er ikke ofte vi har muligheten til å se et så stort og ærverdig orkester i denne salen lenger, så dette er en opplevelse av sjelden kost.

Repertoaret denne kvelden er hentet fra den verdensberømte TV-konserten som siden 1959 har blitt sendt første nyttårsdag, og som er fast tradisjon å få med seg for mange norske familier denne dagen. Hver konsert avsluttes i kjent stil med Radetzky-marsjen, der publikum taktfast deltar under dirigentens ledelse. Schönbrunn Festival Orchester er et velrenommert og internasjonalt ettertraktet kammerorkester fra Wien, og bare Wiens beste musikere og sangsolister får være med. Konserthussjefer og ​anmeldere kan stadig konstatere at «ingen fremfører Wienermusikk som en Wienermusiker».

Kjøp billetter her >>

Folketeateret

Adresse
Folketeateret, Storgata 21
0184 Oslo