Meat Free weekday

Kulinarisk Akademi - Mathallen
09. januar 2018, 17:00-20:30

ntso

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Her lages det mettende retter og det blir gitt  tips til alternative næringskilder. Kurset har fokus på å spise mindre kjøtt og fisk i hverdagen, men det vil være både egg og meieriprodukter brukt i dette kurset.

Vi bruker inspirasjon fra flere deler av verden. Dere er selv med og tilbereder kveldens meny som er falafel, daal, empanadas, vegetarisk risotto, dagens suppe. Vi tar forbehold om små endringer i menyen.

For mer info og påmelding gå hit http://online.techotel.dk/webbooking/course/showcourselist/61455/no?productname=MEAT%20FREE%20WEEKDAY

Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca. 3 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Lett middag

Vi anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Oppmøte kl 16:45
Kursstart kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen. 2 etg.
Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per person: 1250,- ink.mva
Antall: 12-22 personer

Kulinarisk Akademi - Mathallen

Adresse
Vulkan 5
0178 Oslo