Arrangementet er fullført.
Tirsdag 11 oktober inviterer Kulinarisk Akademi og Gursli Berg Forlag til lanseringsfest av sin nye kokebok; Kok og Stek. En bok der teknikker er i fokus.
Vi har gleden av å invitere deg til en hyggelig og kunnskapsrik lansering der Kulinarisk Akademi sine kokker demonstrerer og viser utvalgte teknikker fra boken i våre kjøkken. Du som gjest får servert små retter i alle kjøkken og kan stille spørsmål til teknikkene.
Tid:18:00-21:00
Sted: Kulinarisk Akademi Mathallen ( 2. etasje i Oslos Mathall)
Adresse: Vulkan 5, 0178 Oslo
Pris per deltager: 499,-
Pris: Kunkroner 499,- alt inkludert, også boken!
NB! Etter boklanseringen vil det også følge et eget tilsvarende kurs hvor du får muligheten til å lære å lage maten selv. Kokkene gir deg alle sine beste tips og triks slik at du kan nyte utsøkte retter i komforten av ditt egen hjem og være stolt av at du selv er mesterkokken!
Ta med venner og kollegaer til uteserveringen på Mynt. Her kan de tilby en urban og lun atmosfære med utsikt over Kvadraturens tak.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.
Er du glad i mote, god musikk og vil treffe andre kreative sjeler å bonde med, er dette eventet for deg!